Potrat. Jak probíhá?

nevimjak_
29. lis 2024

Delala jsem si test a vysly tam dve carky ale ta druha neni moc vyrazna ale nejspis jsem tehotna mamce jsem to rekla je v soku a pujdu na potrat takze se chci zeptat nekoho kdo ma s tom zkusenosti jak to probiha? A jestli to boli jak se proberu?

barulina
29. lis 2024

@nevimjak_ kolik ti je? Jinak já byla na přerušení, pro nulovou srdeční akci. Žádná strašná bolest fyzická po probuzení nebyla

lencaa11
29. lis 2024

@nevimjak_ asi teď záleží na věku vašem a co otec dítěte jinak přerušení jde buď tabletkou cena do 5000kc cca nemusí to vše odejít a jde se na revizi ...bolet vás to bude i když půjdete na revizi na se dělá pod narkózou cena do 8000kc jako první musíte na gynekologii

lv
29. lis 2024

Ty jsi ta 15letá, co měla 30sekundovy zasun bez ejakulace? Taková malá pravděpodobnost to byla, fakt. Zkus ještě zítra ráno z ranní moči a pak běžte s maminkou na gynekologii.

nevimjak_
autor
29. lis 2024

@lv dobre jo jsem to ja

nevimjak_
autor
29. lis 2024

@lencaa11 je mi 15 jemu taky

nevimjak_
autor
29. lis 2024

@lencaa11 a tu tabletku si muzu dat i kdyz sem tehotna nejspis uz nejakou dobu?

nevimjak_
autor
29. lis 2024

@barulina je mi praveze 15😓

lencaa11
29. lis 2024

@nevimjak_ tak udělat test zítra a pokud bude pozitivní tak bude muset maminka vaše zavolat na gynekologii a říct ji vaší situaci a řešit to dál lékař vám řekne co dál a udělá vyšetření - pro další sexuální život bych volila antikoncepci

nevimjak_
autor
29. lis 2024

@lencaa11 mam ji koupenou a mela sem ji poprvy nasadit az bych dostala ms ale ta neprisla takze test udelame v nedeli protoze mam stres a spozdeni muze byt i tim

lencaa11
29. lis 2024
ejzi
29. lis 2024

A nebylo by lepší popřemýšlet nad adopcí. Na světě je strašně moc lidí co by chtěli miminko a mít ho nemůžou. A potrat může způsobit že už žádné miminko mít už nemusíš. Zkuste o tom ještě považovat.

ai30
29. lis 2024

@ejzi Prosimte je ji 15, nech ji byt.

petulkadodo
29. lis 2024

@ejzi Tohle je taková fáma! Interupce nikomu nezpůsobí, že už pak nemůže mít děti. I tady je spousta žen, které na tom byly opakovaně, byť třeba z jiného důvodu a děti mají. Bych tě chtěla vidět, jak chodíš na základku nebo do prváku s břichem nebo kvůli tomu na rok přerušuješ školu a okolí vysvětluješ, že dáš dítě k adopci. Navíc i porod může způsobit, že pak máš problém v budoucnu znovu otěhotnět. Myslím, že bude víc žen, co po porodu už nemůžou mít další dítě než těch, kterým by to způsobila interupce.

levandule_k
29. lis 2024

@ejzi dát dítě k adopci je také dost traumatické.

sonaxoxo
29. lis 2024

V tvé situaci bych šla na potrat také. Příště teda nebýt tak nezodpovědná. Poraď se s gynekologem a řekne ti vše. Jinak potrat absolutně nebolí a za chvíli jsem šla domů. Tedy jestli si nevybereš pilulku.

mysh_me
29. lis 2024

@ejzi na svete je taky uz dost deti, o ktery se nema kdo postarat, takze kdo si nejaky chce adoptovat, moznosti ma. Urcite kvuli tomu nemusi patnactileta holka projit celym tehotenstvim a porodem, aby nekdo dostal miminko. To by v jeji situaci bylo zrejme mnohem vic traumatizujici nez cely potrat… kazes fakt na nevhodnym miste.

nevimjak_
autor
29. lis 2024

Tady je fotka testu

nevimjak_
autor
29. lis 2024

@nevimjak_ ten spodni sem delala odpoledne a ten vrchni pred hodinou nejak se mi nezda

lencaa11
29. lis 2024

@nevimjak_ oba jsou negativní a hlavně jsou divný udělala bych novy ráno test ..

miryp
29. lis 2024

@nevimjak_ prosím tě, vždyť jsou negativní.

nevimjak_
autor
29. lis 2024

@miryp spodni je takova mensi carka podivej se bliz

miryp
29. lis 2024

@nevimjak_ vidím pouze spoj jednotlivých částí testu

nevimjak_
autor
29. lis 2024

@miryp proste ta carka tam je na te fotce jde docela videt ale hlavne kdyz se na to podivam tak to tam jde videt ale prijde mi ze ten test je neplatny nejsem si jista

cherie24
29. lis 2024

@petulkadodo zas taková fáma to není. Po interupci, ať už z nutné revize nebo po potratu může dojít k poranění dělohy a srůstům, které mohou bránit v otěhotnění. V 15 letech je určitě těhotenství velký zásah do těla a je menší riziko ukončení těhotenství než ten porod, ale 100% bezpečné to není. A to že některé střelkyně na to chodí opakovaně opravdu neznamená, že to v pohodě je. 😉 Ale podle fotek to snad vypadá na paniku a slečna se snad poučí pro příště a vyjde z toho bez úhony.

lencaa11
29. lis 2024

@nevimjak_ ty čárky jsou úplně neplatný je to negativní koukni na net jak vypadá pozitivní test

miryp
29. lis 2024

Toto (viz šipka) je spoj materiálu. Žádnou jinou čárku, krom té kontrolní, tam nevidím.

lencaa11
29. lis 2024

@nevimjak_ vypůjčila jsem si z koníků foto tak to vypadá pozitivní test co tvuj není

nevimjak_
autor
29. lis 2024

@miryp dekuju moc🙏🏽

berenika39
29. lis 2024

@nevimjak_ Ahoj. Nejsi těhotná, nepůjdeš na potrat, všechno je v pořádku, máš někoho, s kým si o tom můžeš promluvit?

nevimjak_
autor
29. lis 2024

@berenika39 mam mamku pritele