Ahoj, mate prosim nekdo zkusenost s pomalu klesajicim hcg po samovolnem potratu? Hodnota byla 550, za dva dny 320, dalsi den 250 a za ctyri dny 205... diky za vase zkusenosti.
@thekatie ahoj já měla úplně to samé klesání revize nebyla potřeba odešlo to z další ms která přišla v termínu. Už jsi po ms nebo po?
@jasmina1992 tak to me povzbudilo🙂, minule pondeli jsem zacala krvacet (6+2) a ustalo to v sobotu... vcera byl kontrolni odber 205 a za tyden mam další. U me je totiz problém, ze na utz nikde nic nevideli a nemohli vyloucit mimodelozni, tak se modlim, aby to klesalo dal. Ale jinak revizi mi delat nechtějí, aby se telo vycistilo samo🙂
@jasmina1992 jo a ted jsem koukala, ze ms by mela prijit za dva dny 🙏
po ms se klidně zasnažte znovu 🙂 Já měla samovolnej v dubnu, chvili to odchazela, jedna ms v kvetnu a v červnu jsem byla zase těhu a ted mi v postýlce už spí náš poklad 🙂 Tak vám budu držet palce 🙂
@thekatie no no já chodila pořád na odběry a pořád to klesalo pak se čekalo na MS že to totálně odejde také se myslelo že to je mimodeložní nide nic vidět v děloze nebylo ale mimodeložní mám za sebou to probíhalo jinak 😐
@jasmina1992 tak to me mrzí, ze si prosla mimodeloznim 😔... no ten stres je kolem toho hroznej, ale tak snad to bude dobré 🙏
Ahoj, já mám úplně stejný problém. Potratila jsme teď v pondělí 5+5 a hladina hCG byla skoro 800, dnes 527 a bylo mi řečeno ze bych si měla jit lehnout do nemocnice. Ale jelikož kontrolní ultrazvuk vypadal dobře a v děloze by už nic být nemělo, jen v porodnich cestách, tak jsem mohla domu a musím v pátek na tento kolotoč znovu.
Prý bych měla mít hladinu pod 200, což je teda hodně vzdálené realitě.
Pevně doufám, ze nám to všem bude klesat a žádná hospitalizace nebude potřeba!!!
@adela_maskova tak dej v patek vedet..ja jdu na odbery az v pondělí 🙄 no hlavně ať to klesá a bude to ok🙂)
Dam 😉
Já mám takové podezření, ze se moje tělo ten potrat uvědomilo poradně až dnes. V pondělí rano jsem krvacela a pak ještě po vyšetření, ale jinak v podstatě o nějakém čištění nebyla řeč. Jen tak z lehynka krvácení, ale jinak nic. Ano břicho mě nebolelo. Proste jako by se nic nestalo. Až dnes rano to začlo. Krvacim cely den a i kusy sliznice jdou ven. Takze už by i ta hladina hormonu měla jit rychleji dolu. Podle mě 😁
@thekatie ty jsi krvacela hned od začátku, nebo to také chvilku trvalo?
@adela_maskova No, já jsem to měla první tři dny tak, že většinou dopoledne jen lehký špinění, odpoledne se to vždy rozjelo - křeče, sraženiny, tmavá krev a pak to ustalo.. no a další dva dny už to jelo celý den a čerstvá krev bez sraženin, potom už jenom špinení... tak jsem si taky myslela, jak bude hormon už fuč a ono ne:/
Hlásím že už to jde dolu. Dnes naměřeno 150! Příští kontrola až za týden. Ufffffff
Budu držel palce aby ti v pondělí také řekli dobré zprávy a dej pak také vědět ;)
@adela_maskova tak to je super 🙌, to uz budes pristi tyden na nule 💪. Ja piju caj z maliniku a zase se spustilo spineni, tak doufam, ze se docistuju a neni to z jineho duvodu 🙈 Tak v pondeli taky zahlasim 🤗
Laparo ok, vycistili delohu a hcg kleslo na 70 jednotek 🤗🙏
@thekatie no tak to je paráda! Jen tak dal a za chvilku tam bude 0 😉
Ahoj holky chtěla bych se zeptat sem nervózní 26.10 sem dostala ms na to 4.11sem začala zase krvácet asi do 7.11 pak se objevilo zase špinění test pozitivní HCG v krvi 100 teď mi začalo klesat ale pomalu mám strach jestli to není mimo děložní děkuji za odpověď
@jasmina1992 ahoj cetals sem že si měla mimo děložní těhotenství mám strach jestli ho nemám taky můžeš mi prosím poradit 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@thekatie Ano, nějakou dobu trvá, než se hcg z těla vytratí