Ahoj, chtěla bych se vás zeptat na jednu věc. Je to takový blbý, ale zajímá mě to, protože bychom s přítelem v budoucnu taky chtěli miminko.
Vždycky, když se s přítelem spolu vyspíme a on se udělá do mně, tak to ze mě vše vyteče.. Zkoušela jsem i hodinu počkat než jsem se zvedla, ale bylo to stejné.. 😖
Když jsme spolu byli první půl rok, tak se mi tohle vubec nestávalo.. 😒
Přijde mi to jen jako problém nebo se vám to běžně nestává?
@daniela1983 chudák holka, takhle se jí vysmát. Jinak @hancaneu ja to mám dost podobně, neboj.
Klidně s tím spi do rána. Ja byla tak ospala, ze jsem usnula a co myslíš ? Těhotná. 😀
Já si tak na pul hoďky po tom opřela nohy o zeď aby tam toho zůstalo co nejvíc 🙂
Je to normální. A čekáme druhé ;)
Takhle to opravdu funguje všude...🙂 Spíš by bylo divný, kdyby se to nestalo, ne...? Přece jen gravitace...Když jsme se snažili tak jsem samozřejmě nějakou dobu ležela, někdy i do rána.....Spermijky jsou živý a cestičku k vajíčku si najdou sami...
Je to úplně normální, neboj 🙂 Mě ještě ani upřímně nenapadlo s tím hodinu ležet nebo dělat svíčky, prostě jdu normálně na wecko a jak se zadaří, tak se zadaří 🙂 Trpělivost 🙂
Je to normální, taky se mi to stává. Když jsme se pokoušeli o miminko, vždycky jsem chvíli počkala než jsem si šla dát sprchu a jsem těhotná 😀
Taky se mi to stavalo,ja jsem zase zustala lezet,podlozila si polstarem zadek a zkrizila nohy...Nu,a ted uz mame 9mesicniho raracha 🙂
já se vždycky po každém sexu letěla okamžitě vysprchovat i zevnitř.. a výsledek? jsem ve 29.tt 😀
Znáš trochu anatomii? Kam by to jako mělo zmizet? 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 sorry to sa ale asi stava kazdemu. a na mimino to staci jedna spermia, ubezpecujem ta, ze nejaka tam vzdy uviazne :D
😅 😝