Ahoj holky, doufám, že mi pomůžete 🙂 . V říjnu jsem musela na kyretáž z důvodu zamlklého těhotenství v 11 týdnu. Od té doby proběhla porevizní MS, ale bolesti prsou, které jsem měla vždy čtrnáct dní před MS najednou vymizely. Nyní čekám na další MS, která by měla přijít do pěti dnů a stále žádné bolesti jen nepatrné křeče v podbřišku. Jsem nervozní, protože jsem si ještě navíc našla malou uzlinku na pravém prsu vedle bradavky. Před potratem vše klapalo jako hodinky pravidelná ovulka i tetka. Jsem ze všeho smutná, protože na mimčo jsme se moc těšili, žádné problémy nebyly a i přes těhotenské nevolnosti byl plod tři týdny mrtvý a bez jakéhokoliv signálu krvácení nebo špinění byl stále v děloze ☹ . Moje tělo asi nějak špatně reaguje, jinak si to nedokážu vysvětlit.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahojky, no už jenom tím že se stresuješ a měla jsi takové osobní neštěstí, tetka nebude pravidelná. Je to všechno o hormonech a hormony jsou zase o naší hlavě... Vůbec se neboj, tělo se srovná a pokud bude něco jinak, má to tak být - a příští těhu už se vyvede. Taky mám za sebou to sledování se po zamlklém těhu. Po kyretáži je někdy "pole pohnojeno", tak se nenervuj příznakama men. a zkuste miminko. 🙂