Ahoj slečny, chci se zeptat. V srpnu jsem musela jít bohužel na interupci ze zdravotních důvodů miminka 😢 ...nedodržela jsem šestinedělí a ted mám zase takový pocit jako když jsem byla těhu poprvé. Předtím jsem to obrečela a ted si přeju at to výjde. Máte s tím nějaká zkušenosti po jak dlouhé době po interupci se dá otěhotnět?
necelé 4 týdny
Ahoj no ještě jsem neměla
Ahoj já jsem potratila v prosinci a otěhotněla v lednu a před 14dny se mi narodila malá a vše bylo v pořádku 🙂 Přeji mnoho štěstí a držím palce.
V 19 letech jsem potratila hned v prvnim mesici.Kdyz jsem ted otehotnela podruhe opet jsem o to prisla a ted mam sestinedeli i noveho pritele miminko moc chceme ale bojim se otehotnet v sestinedeli uz kvuli miminku aby bylo zdrave a i kvuli sobe abych tim i sama sobe neco nezpusobila.Chci se zeptat zda s tim nekdo ma zkusenosti a otehotnel v sestinedeli a jestli miminko i vy jste byli v poradku??Dekuji za odpoved.
dobrý večer chci se zeptat za jak dlouho se da otehotnet po interupci ?
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
otehotnet muzes hypoteticky hned v prvnim cyklu co je od ITP, takze za mesic muzes byt znovu tehotna - ale rozhodne se to nedoporucuje, idealni minimalne tri mesice pockat, at se da telo dohromady