Ahoj holky, chci se zeptat zda se někomu stalo po biochemickem těhotenství, ze uplne vymizely ovulacni příznaky.V červnu jsem prodělala biochem.tehu které odešlo s menstruaci po 4 dnech zpozdeni. Pocitam tedy ze ovulace která u me probíhá vzdy 11dc se take zpozdila a byla treba plus minus 15dc .sle vzdy ovulaci citim boli me prsa a podbrisek jako bych to mela dostat. Ale tenhle mesis nic necítím 😞Nemela to některá z Vas take?
Já to měla podobně. Nejdřív biochemické, a když jsme se snažili hned měsíc po, necítila jsem nic, ani hlen pořádně nebyl, bylo to takové divné oproti předešlému měsíci. Říkala jsem si, že z toho nic nebude a otěhotněla jsem 😊
Delala jsem si testy az do včerejška a nic takze bud sem ji nezachytila a nebo tedy nedala o sobě vedet a byla jak pise Andrea a nebo byl tento cyklus anovulacni, coz by me mrzelo pac takového snažení bylo 😄 . U me je to prave taky divné zadne příznaky nic a jinak o každé ovulaci vim. Tak uvidime treba to vyjde .👍 jinak holky dekuju
Říká se, že teď budeš "pohnojená", tak snad to vyjde 😉 Dej pak vědět. My se teď taky snažíme o druhé po zamlklem potratu, tak taky čekám, jak to dopadne
@andrea353 tak ja sem zatim 7 dpo , podle posledního ovu testy , a nejspis ta ovulace opravdu byl tak pozde , teplota se drzi na 37,1 takze uvidime no , jak to ted mam rozházené tak vubec toho nedoufAm ...ms by mela prijit podle ovu 30.7 tak uvidim ,dam vedet . Jinak u tebe me to mrzi 😞 ale musime doufat ze dalsi cyklus uz se zadari ,konecne 👍
@terezsk ahoj, já jsem teď 16 dc a podle příznaků jsem nejspíš měla ovulaci včera. Tenhle týden jedu bez ovu testů. Jsme ale na dovce, tak jsme si ty dny pěkně pojistili 😁 Tak teď už zase jen čekat a uvidíme.
Tak ty máš ještě pár dní na to, aby se ovulace objevila. Snad se ti to tentokrát srovná. Budu držet palce
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@terezsk A jsi si jistá, že už ovulace proběhla? Dělala jsi si test nebo měříš teplotu? Třeba teprve bude, proto jsi neměla žádné příznaky..