Otěhotnění po revizi/sp. Kdy se vám povedlo?

11. dub 2022

Za jak dlouho jste otěhotněly po této nepříjemné zkušenosti??

vikysek0987
11. dub 2022

Za tři měsíce,ale jsme teprve na začátku, kamarádka po 1.porevizní ms a porodila zdravého chlapečka....

andelka
11. dub 2022

Vyšlo to hned jak jsme si řekli,že je čas. Takže v cyklu po 3 ms po potratu.

autor
11. dub 2022

@vikysek0987
@andelka to je paráda, to je brzy 🍀👍

terkync
11. dub 2022

Po 4 měsících 🙂🍀

loylii
11. dub 2022

Měsíc a půl po SP

ee.liska
11. dub 2022

Za devět měsíců

jjasmina
11. dub 2022

Po revizi po půl roce, ale to taky nedopadlo, naposled po sp proběhla jedna ms a zase jsem byla těhotná

inssomnia
11. dub 2022

Po prvním SP (možná biochemko, bylo to pár týdnů) to trvalo rok. Po druhém SP s dočištěním prášky 7 měsíců. Po ZT s revizí 2 měsíce. Teď jsem v 15tt a snad už bude dobře. Ten poslední první trimestr byl opravdu psychicky výživný. :(

eviicka
11. dub 2022

Hned po šestinedělí, bohužel to opět nedopadlo. Pak jsem si dala půl roku přestávku a po té za 4 měsíce už se šťastným koncem.

jana_zofie
11. dub 2022

Po 2 ms. Zkouseli bychom to uz po prvni, ale prisla mi slaba a takova divna, tak jsem tomu dala jeste mesic. A mam krasneho chlapecka.

danvitka
11. dub 2022

Březen SP + revize 12tt, v srpnu jsem zjistila že jsem těhotná. Malý spí vedle v postýlce 🤭

barulina
12. dub 2022

Proběhla 1 MS, druha už neprisla

autor
12. dub 2022

@barulina to zní skvěle, gratuluji 🙂

neria55
12. dub 2022

Leden revize, únor první MS po revizi, březen+duben+květen+červen snažení a nic.
Zadařilo se v červenci z jednoho sexu, kdy jsem ten měsíc nechtěla, letěli jsme na Krétu. No a zadařilo se, pár dní před odletem jsem našla // a máme zdravého syna ❤️

fialkadel
12. dub 2022

Když počítám revizi, tak to byl rok a něco. Mezitím jsem měla ještě dva biochemické.

barulina
12. dub 2022

Mě už tu běhá 2lety klučina. Tak preju hodně stesti

junykessy
12. dub 2022

9mesicu od potratu v 17tt a porad nic. A to jsme v rukou lekaru v CAR

autor
12. dub 2022

@junykessy v 17tt to už je sakra dost 😞 to oproti tomu potrat na začátku je sranda. Mrzí mě to a moc držím palce 🍀

autor
12. dub 2022

@barulina dekuju 🙂

autor
12. dub 2022

@jjasmina tak nakonec se zadarilo, paráda. Ale taky sis užila.

autor
12. dub 2022

@danvitka krásná zpráva ♥️

jjasmina
12. dub 2022

7 těhotenství a poslední úspěšně ❤️

autor
12. dub 2022

@jjasmina ty vado, to je skoro dost. To mě mrzí 😔 budes zkoušet ještě druhatko?
Přišlo se na příčinu těch 6 nepodarenych těhotenství?

junykessy
12. dub 2022

Dekuji, jj ani ve snu by me nenapadlo ze takhle pozde se to muze stat. Jenze jsem dostala zanet a lekar na nej nebral ohledy, proste se na to vykaslal. No az z toho byla infekce, ze to mala nezvladla. A pak ver lekarum 😔. Je to uz dlouha doba, ale snad duhatko, si k nam najde cestu. Tobe taky drzim palecky at zle v dobre obrati🌹

autor
12. dub 2022

@junykessy a myslíš, že kdyby lékař ten zánět léčil hned, byla by šance? To je hrozný, takhle fatalne dopadnout kvůli lidské chybě. I když je jasné, že všichni jsme jen lidi.
Držím moc palce 🍀🍀🍀🍀

jjasmina
12. dub 2022

na druhe nemám chut ani elán i tohle bylo podstatně naročné a nepřišlo se na nic

junykessy
12. dub 2022

Troufam si rict ze ano, mozna by stacily antibiotika. Co takhle tady citam, tak hodne holcin ma v tehu zanet a leci to. Jenze jako prvorodicka jsem vedela prd.

autor
12. dub 2022

@junykessy já totiž taky slepě důvěřuju doktorům, ale vím, že ne vždy se to vyplatí. Mrzí mě to holka, moc

syslounek
12. dub 2022

Znovu jsem otěhotněla zhruba 3 roky po revizi.

kamce
15. dub 2022

Hned po 1. menstruaci 😊 potrat ve 21 tt