Za jak dlouho jste otěhotněly po této nepříjemné zkušenosti??
Vyšlo to hned jak jsme si řekli,že je čas. Takže v cyklu po 3 ms po potratu.
@vikysek0987
@andelka to je paráda, to je brzy 🍀👍
Po 4 měsících 🙂🍀
Měsíc a půl po SP
Za devět měsíců
Po revizi po půl roce, ale to taky nedopadlo, naposled po sp proběhla jedna ms a zase jsem byla těhotná
Po prvním SP (možná biochemko, bylo to pár týdnů) to trvalo rok. Po druhém SP s dočištěním prášky 7 měsíců. Po ZT s revizí 2 měsíce. Teď jsem v 15tt a snad už bude dobře. Ten poslední první trimestr byl opravdu psychicky výživný. :(
Hned po šestinedělí, bohužel to opět nedopadlo. Pak jsem si dala půl roku přestávku a po té za 4 měsíce už se šťastným koncem.
Po 2 ms. Zkouseli bychom to uz po prvni, ale prisla mi slaba a takova divna, tak jsem tomu dala jeste mesic. A mam krasneho chlapecka.
Březen SP + revize 12tt, v srpnu jsem zjistila že jsem těhotná. Malý spí vedle v postýlce 🤭
Proběhla 1 MS, druha už neprisla
@barulina to zní skvěle, gratuluji 🙂
Leden revize, únor první MS po revizi, březen+duben+květen+červen snažení a nic.
Zadařilo se v červenci z jednoho sexu, kdy jsem ten měsíc nechtěla, letěli jsme na Krétu. No a zadařilo se, pár dní před odletem jsem našla // a máme zdravého syna ❤️
Když počítám revizi, tak to byl rok a něco. Mezitím jsem měla ještě dva biochemické.
Mě už tu běhá 2lety klučina. Tak preju hodně stesti
9mesicu od potratu v 17tt a porad nic. A to jsme v rukou lekaru v CAR
@junykessy v 17tt to už je sakra dost 😞 to oproti tomu potrat na začátku je sranda. Mrzí mě to a moc držím palce 🍀
@barulina dekuju 🙂
@jjasmina tak nakonec se zadarilo, paráda. Ale taky sis užila.
@danvitka krásná zpráva ♥️
7 těhotenství a poslední úspěšně ❤️
@jjasmina ty vado, to je skoro dost. To mě mrzí 😔 budes zkoušet ještě druhatko?
Přišlo se na příčinu těch 6 nepodarenych těhotenství?
Dekuji, jj ani ve snu by me nenapadlo ze takhle pozde se to muze stat. Jenze jsem dostala zanet a lekar na nej nebral ohledy, proste se na to vykaslal. No az z toho byla infekce, ze to mala nezvladla. A pak ver lekarum 😔. Je to uz dlouha doba, ale snad duhatko, si k nam najde cestu. Tobe taky drzim palecky at zle v dobre obrati🌹
@junykessy a myslíš, že kdyby lékař ten zánět léčil hned, byla by šance? To je hrozný, takhle fatalne dopadnout kvůli lidské chybě. I když je jasné, že všichni jsme jen lidi.
Držím moc palce 🍀🍀🍀🍀
na druhe nemám chut ani elán i tohle bylo podstatně naročné a nepřišlo se na nic
Troufam si rict ze ano, mozna by stacily antibiotika. Co takhle tady citam, tak hodne holcin ma v tehu zanet a leci to. Jenze jako prvorodicka jsem vedela prd.
@junykessy já totiž taky slepě důvěřuju doktorům, ale vím, že ne vždy se to vyplatí. Mrzí mě to holka, moc
Znovu jsem otěhotněla zhruba 3 roky po revizi.
Hned po 1. menstruaci 😊 potrat ve 21 tt
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Za tři měsíce,ale jsme teprve na začátku, kamarádka po 1.porevizní ms a porodila zdravého chlapečka....