v pondělí mě čeká revize dělohy po zamlklém těhotenství v 9tt a poslední týden v červnu jedeme k moři. Mám se hodně obávat, že budu mít s koupáním utrum? 😒
Určitě se po revizi dodržuje klasické šestinedělí - je to proto, že jsou otevřené cesty do dělohy a tak se tam může snadno dostat infekce. Já myslím, že koupání nepřipadá v úvahu. Tedy já šestinedělí po hysteroskopii dodržovala - a to byl červenec a srpen:(
já jsem prodělala revizi dělohy v červnu 2012 v 10 tt a musela jsem dodržovat klasické šestinedělí a nesměla jsem koupat...:( přesně jak píše anetadr, jde hlavně o to, že čípek je otevřený a může hrozit infekce...
Já byla loni 25.5. taky na revizi a k moři jsme jeli poslední týden v červnu a doktorka (primářka) gynekologie mi řekla, že po 4 týdnech v moři není problém. Kdyby to byl bazén, tak by bylo hodně proti, ale vod v moři je úplně jiná. Ale pro jistotu se zeptej, každý doktor má svůj názor. Nicméně já se po těch 4 týdnech normálně koupala a žáden problém jsem neměla.
Já měla doporučeno po revizi držet šestinedělí, takže žádné koupání ap.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Zeptej se lékařům - já bych dodržela standartní šestinedělí určitě... Na druhou stranu, pokud už nebudeš vůbec krvácet, třeba by to mohlo jít...