Ms po biochemku. Jak dlouho čekat než přijde?

23. črc 2021

Ahoj holky, chci se optat, mám za sebou biochemicke(hcg, tt pozitivní, ale týden na to opožděná MS). Od začátku MS(potrat) je to 31 dní.
Mé cykly byly vždy 28-29 dní a vždy jsem tak od 22DC týden špinila než začlo krvácení. Včera při utreni jsem měla světle hnědý hlen na toaletním papíře. Dnes to samé. Vypada to jak typický hustý výtok,ale je světle hnědě obarveny Omlouvám se za podrobnosti. Mám to tak jen na wc. Intimka čistá.
Tento měsíc jsem neměla silu dělat OT ani měřit bazální teplotu. Ale ovulace vždy chodila cca 16 DC při normálním cyklu. (Potvrzeno na UTZ, BT, hlenem, bolestmi, i testem).
Nyni jsem cítila bolesti a "mokro" az kolem 18-19 DC.
Ale potvrzeno to mam jen pocitem, pícháním, hlenem.
Moje otazka zní, jak dlouho čekat nez ta mrcha přijde? Mam to nechat volně bez případné vyvolávačky? Za 14 dni mám jít na gyndu.
TT jsem si dělala 30DC a nic. Tak ze těhotenství to není.
Asi jen nějaká hormonální porucha že?

Ve stresu už nejsem. Jen jsem měla radost, že nám to minulý týden měsíc vyšlo. A pak nic. Oplakala jsem to, ale sama v sobe si vysvětlila, že bylo něco špatně.
Nyní jsem měla radost, ze konečně po půl roce nespinim před MS. Že mi to třeba ten potrat nastartoval na normální cyklus. Ale prd.
Když jsem minulý měsíc volala na gyndu, že ms se rozjíždí, tak řekli že je to jen opožděná ms, že se to neudrželo a ani jsem nemusela na UTZ a nechali kontrolu až na srpen.
Vím, že je tu milion podobných otázek, ale žádná aktuální.
Děkuji za přečtení, za radu i váš příběh jaký jste měli vy cykly po potratu atd.

lenkayamaha
23. črc 2021

Řeším To samé. Minulý cyklus Biochemické. MS už proběhla, asi s týdenním zpožděním. Po 4 dnech jsem začala špinit. Jak taky popisuješ. Měřím BT a ta spadla, ale je pořád vyšší. Zkoušela jsem i TT a je tam stále duch. Tak by mě taky zajímalo, kdy Teploty budou v normálu a kdy proběhne ovulace. Asi mám ještě Zbytkové hcg, tak to tak brzo nebude. Po víkendu budu volat na gyndu, doufám, že se dr na mě podívá.
Nic mě nebolí.

katherine177
23. črc 2021

@lenkayamaha asi jsem také měla biochemické těhotenství,ms byla krátká slabá na jednu vložku za den ,světle červená,pak jsem si udělala test ,který jsem opakovala po 2-3 dnech až do 21/7 ,všechny testy měly buď hodně výrazného ducha ,byly opravdu už pozitivní ty čárky ,ale pak ten třetí týden od ms slábly ,doktor na ultrazvuku viděl vyšší sliznici,ale jinak nic ,krev byla negativní ,22/7 přišla ms je silnější ...také je mi to líto

marta6793
Autor odpověď smazal
Zobraz
autor
23. črc 2021

Ja jsem mela cca tyden zpoždění a kdyz prisla MS tak hcg bylo uz jen 10.
Tak ze myslim, ze tenhle mesic vubec ovulka nebyla.. A ze se mi cyklus posunul. Uvidim jak dlouho bude zas trvat spineni. Dr to porad nechtela resit. Brala bych aspon utrogestan kdyby mi napsala. Myslim, ze se mi nedokaze poradne uhnizdit vajicko, proto spinim..

Kdyz uz mam skoro pravidelne MS, ovulaci, tak tyden spinim. Ja vubec nemohu mit nic normalniho fakt.

Holky jak dlouho trvala MS(potrat, biochemko). Mne jen ctyri dny minuly mesic. Na zbytkovem HCG jsem nebyla.

katherine177
23. črc 2021

Vůbec nevím jak dlouho trvá biochemické těhotenství,u mě možná ty 3 týdny co byly pozitivní testy až po slabé duchy ,až nakonec negativní .

lucahv
25. črc 2021

Také jsem prodělala minuly měsíc biochemické, tak moc nemůžu říct jaký mám cyklus. Teplota je o trosku vyšší než mívám běžně přes ovulací. Ale bricho mě bolí jako když začíná ovulace, čípek mám otevřeny, hlen ovulacni. Nicméně proč píšu. V dubnu sem musela na revizi kvůli ZT. Hned sem si měřila BT a ovulace mi proběhla 3 týdny po revizi, tedy o týden později než mám v jiných cyklech. Tělo je zázračné, tak mu věř. Vše dobre dopadne! Držím palce!

autor
25. črc 2021

@lucahv lucí diky za postřeh a pribeh.
To je tak kdyz celou dobu prostě je vse ok. A najednou bum a zmena. Nikdy jsem spineni, problemy s MS nemela. Asi to je i vekem. Uz nejsem nejmladsi. Ja uz mam dve ditka. O to je to horsi, ze obe dětičky byly vzdy do tri mesicu.
A ted prd.
Treba se ještě poštěstí 🍀🍀🍀 a doufam i tady vsem co touží po miminku. 🍀

lucahv
25. črc 2021

Spineni jsem měla přes prvním tehotenstvim a problém žádný s tehu nebyl. Ani mi nebylo zjištěno proč. Ať se brzy povede!

alca99
5. říj 2023

Ahoj holky, prosím o radu,mám asi po biochemickém těhotenství. Jsem 3den při zpoždění negativní test a HCG v krvi jen 5jednotek(dnes). Stále mám však citlivé bradavky lehké ranní nevolnosti,atd. Už jsem byla těhu,tak vím,jaké to je... Nikdy jsem však vědomě biochemickém neměla. Tahle ne. Kdy vám příznaky odezněly a přišla další ms? Na to,že mám tak nízké HCG,tak jsem si myslela,že mi dorazí dnes... a nic.

alca99
Autor odpověď smazal
Zobraz