Mohu být těhotná?

karmostea22
14. únor 2019

Zdravím všechny, prosím o rady a zkušenosti... MS mám silnější a pravidelnou, tentokrát sem ale čekala zpoždění kvůli nachlazení... (momentálně už nachlazena nejsem) poslední menstruace přišla 7.2. A tvala nečetli dva dny velmi slabé krvácení potom bych to přirovnal ke špinění zbylí tři dny se sen tam něco objevilo... Návrat do práce a každodenní kolotoč mi nedovolili si uvědomit že se něco děje. Posledních 10 dnů mám těhotenské příznaky... Prvně sem zaregistrovala citlivost na různé pachy... Pořád brkam, chodím častěji na WC a hlavně mě bolí prsa a nebo mám citlivé bradavky... Teď se přidala i bolest zad a gloubů a mám nafoukli břicho... Přitom testy negativní... Měla jste to některá taky tak že jste měla negativní testy a byla jste tehu? K doktorce se dostanu nejdřív v březnu kvůli práci... Je možné být tehu i když je tt negativní...? Děkuji všem...

sudylichozrout
14. únor 2019

@karmostea22 pokud jsi odmenstruovala a tehotensky test je negativni, tehotna nebudes. Spis to vidim na nejaky vykyv hormonu, treba i z duvodu nachlazeni plus vsugerovane priznaky. Protoze v dobe, kdy prichazi tyto tehotenske neduhy (paty/sesty tyden, cili tyden az dva po vetsinou vynechane ms), uz byva test jasne pozitivni.

karmostea22
autor
14. únor 2019

@sudylichozrout podle toho kdy měla proběhnout ovulace tak bych byla max ve 3. Týdnu...

sudylichozrout
14. únor 2019

@karmostea22 byt ve tretim tydnu je blbost. To je tyden po ovulaci, cili tyden po otehotneni a to bys nemela vubec zadne priznaky. Telo ani jeste nevi, ze je tehotne. Pokud myslis tri tydny od ovulace, tak bys byla v sestem/sedmem tydnu tehotenstvi a test by byl v tu dobu uz davno pozitivni. Takze to opravdu vidim na cokoliv jineho, ale ne na tehotenstvi.

karmostea22
autor
14. únor 2019

@sudylichozrout každý tvrdí něco jiného už jsem fakt bezradna kamarádky vidí slaboučkého ducha na to testu ale já tam nevidím nic... Žádná najede... Je mi na nic...

nita1984
14. únor 2019

@karmostea22 také si myslím, že to těhotenství nebude. Dnešní testy už jsou opravdu spolehlivé

sudylichozrout
14. únor 2019

@karmostea22 pochop, ze test reaguje na hormon hCG v moci. Kdybys mela ducha sotva viditelneho, byla bys tak devet dnu od poceti/ovulace. Vzhledem k tomu, ze mas od ovulace tri tydnu a mela jsi normalne i menstruaci a na testu navic neni nic, tak opravdu na 99,9999999999 % tehotna nebudes. Takhle vypadal muj test, kdyz jsem mela tyden zpozdeni, tedy jsem byla 17 dnu po ovulaci (mam lf 10 dnu).
Pokud kamaradky vidi ducha, tak vidi rysku testu, ne tehotenskou carku.
Menstruace proste obcas trochu zazlobi, opozdi se nebo vypada jinak. Je to normalni. Prestan se pozorovat 🙂