Nasla jsem toho o tom docela malo, tak taky neco napisu. Dostala jsem Mispregnol kvuli neprosperujicimu tehotenstvi, prazdny gestacni vacek jeste v 9.tt, hcg nerostlo. V nemocnici mi dali 1a1/2 tbl, doma za tri hodiny jeste to same. Bylo mi pak par hodin zle, ale pry ze jsem byla nalacno. Druhy den zaclo spineni, treti den krvaceni, ctvrty den silne bolesti bricha, ale slo toho ven opravdu hodne. Dnes je to paty den a zas jen spinim. Porad jsem rada, ze jsem nemusela na kyretaz, uvidime jeste, jak dopadne kontrola. Jake jsou Vase zkusenosti?
@lery92 dekuju za podporu, davam to celkem dobre, jen mam pocit, ze se o tom malo mluvi, moc diskusi jsem nenasla, rada bych to trochu rozvirila. prijde mi to jako dobra alternativa k chirurgii, zatim asi ne moc rozsirena, podle vseho.
@eleanorrigby to tak není ,víš ..Mispregnol se používá zhruba do 49. dne amenorhey .Poté už ne , neboť by nedokázal odloučit tak velký plod .A kdyby ho neodloučil a nebo odloučil jen částečně , rezidua by se poté stejně hysteroskopicky musela odstranit ...
Tato alternativa k nám přišla z Francie a za ty 4 roky je už velmi rozšířená , ale...právě kvůli bezpečí a eliminaci rizik ... Má to své podmínky ...
@lery92 aha, to jsem nevedela. Ja ho dostala pozdeji, ale zadny plod vyvinuty nebyl, jen prazdny vacek, tak snad bude vse bez potizi.
No záleží na velikosti CRL .. umístění , záklonu dělohy a tak... Věř a víra tvá tě uzdraví 😉
@eleanorrigby ahoj nevim zda navstevujes jeste tuhle stranku ale jsem tyden po stejne zkusenosti, ale zajimalo by me jak je to s dalsim snazenim muze vlovek hned nebo se musi dodrzet nejaka chvile bez pohlavniho styku?
@lilien282 ahoj, ja musela dodrzet sestinedeli a pak jsem se zas mohla zacit snazit. Povedlo se za tri mesice, malymu je uz pres rok. Tak moc drzim pesti a preju hodne sil!
@eleanorrigby moc dekuji za informaci a strasne moc cam dodatecne gratuluji🥰
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@eleanorrigby Ahoj .Nemám osobní , ale profesní zkušenosti.
Co popisuješ je normální průběh .
Nevím zda tě o tom v nemocnici poučili , ale krvácení na víc jak 8 vložek za hodinu už je problém.Křeče jsou normální , měl by zabrat Algifen ( v žádným případě Ibalgin!!!) Pokud nebudeš mít horečky 38+ , zůstaň klidná a odpočívej .Dostatečně pij , pokud kouříš , aspoň to omez , prosím , ať se nerozkrvacíš víc .Nevím kdy máš kontrolu , ale ultrazvuk řekne víc...
Nezapominej na šestinedělí , mluv a plakej , máš na to nárok..to dáš !