Ahojky je tu někdo s touto "diagnózou"?
Já ho nejspíš prodělala teď o víkendu-1/4 slabá //, 2/4 o maličko silnější, 4/4 slaboulinká //, 5/4 MS (34DC, jinak cyklus cca 28-30 dní)
Ráda bych se zeptala, co u vás následovalo po mikropotratu...Podle všeho zatím usuzuji, že na vyčištění do nemocnice se nemusí...
Co další snažení byla nutná pauza?
Případně kdy se vám podařilo znovu otěhotnět.
Děkuju předem za odpovědi
L.
Do gynekologie az tak nevidim, ale chovala bych se dle slov me lekarky...drive zeny ani netusily, ze jsou treba tehotne...MS se treba jen opozdila o par dni...pak treba dorazila pozdeji a ony to braly zcela normalne jako ze prisla...takze bud to nechas byti a muzes klidne jet dalsi cyklus se snahou o oplozeni nebo, kdyz chces mit jistotu, zajdi na gyn...
Ahojky,děkuju za komentáře 🙂
Na gyn. jsem byla v pondělí.Dr. mi řekl, že se nejspíš jednalo o biochem. těhu.Děloha čistá-revize netřeba (popravdě z toho jsem měla největší strach, abych nemusela znovu do nemocnice 😖 )Ve snažení normálně pokračujeme, tak snad to příště nebude další planý poplach... 😉 😵
@kopretina82 taky jsem si tím prošla, šla jsem na pohotovost, byla so večer a tam mi doktor řekll, že si vymyšlím, že jsem těhotná nebyla ☹ ale já 100% byla, tež jsem měla vše čisté tak proto asi to vymýšlení 😠
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj, mela jsem samovolny "mikropotrat" v 7.tt. Sla jsem jen po ukonceni krvaceni k lekarce. Zkontrolovala, zda vyslo opravdu vsechno a nasadila mi pro jistotu hormonalni leky na srovnani cyklu.