Holky kdy jste dostali menstruaci po zamklém těhotenství po revizi a kdy jste měli ovulaci a kdy jste se snažili o miminko. Já jsem dostala prášky od paní doktorky Duphaston a mám tu i čaj kontryhel můžu ho už pít nebo počkat do první menstruace. Děkuji všem..
@katherine177 no já včera po revizi 28 dní a menstruace ještě nic
@katherine177 🥺🥺
@lencaa11 bohužel to nevyšlo 😥podle ms jsem byla 8+1 ,podle uzv 6+0
@katherine177 ach jo to mě mrzí držím palce ať se brzo povede 🥺☘️☘️🌹 držím palečky
@lencaa11 děkuji ❤️
@katherine177 takle jsem to měla já podobné
Ahoj. Já měla zamlklý potrat, pilulkou mi jej vyvolali 1.6. Dnes jsem to dostala. Takže 5. týden po.
Nakoupila jsem si snad 500g kontryhele na čaj, ale měla jsem ho tak 5x 😅.
Teď se těším na nastávající ovu, budeme se hned snažit, protože nejsem po revizi ( to bych počkala raději třeba po 2., 3. MS). Taky se cítím dobře, žádný těžký průběh po potratu, žádné dlouhé špinění nebo bolesti. HCG i LH jsem si měřila a žádná čárka plus je mi fyzicky dobře.
Budu popíjet čajíky, dělat hormonální jógu a snažit se cítit v pohodě. Když se ovu nedostaví teď, dostaví se příště.
Každopádně zkus se uvolnit a dát tomu volný průběh, dej svému tělu čas a důvěřuj mu 🥰. Stres a to že na sebe vyvíjíme tlak, to ničemu nepomůže.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@petta1 já měla v sobotu 1/7 samovolný potrat a piju kontryhel čaj,to není na škodu ,jinak stále slabě krvácím.