Ahojky mám dotaz, v pátek to bude 6tydnu co jsem byla na revizi dělohy ( zamkle těhotenství 9tt) a menstruace stále nepřišla, už sem opravdu nervózní. Jestli do čtvrtku nepřijde budu volat na gindu ale chtěla sem se zeptat zda máte některá tady podobnou zkušenost a jak se to řeší??? Snažíme se o mimi a tak bych chtěla vědět co dál ........sem z toho nezvoní.
Neřekli, řekli mi že manstruace se dostaví za 4-6 týdnu a pak mám počkat ještě jeden cyklus a mužem se snažit znova .......ale co dělat když menstruace nepřijde to už neřekli.
@helena1033 On ten stres z počítání, kdy už k tomu moc nepřidá. Mně zamlklé těhu bolelo strašně, na druhou stranu jsem se neuvěřitelně uklidnila, že to jde samo (bracha s ženou jsou bezdětní, po 4 pokusech IVF). Mě hned v nemocnici doporučili užívat kyselinu listovou, stačí obyčejná z lékárny. Doktorka mi doporučila další snažení za 6 - 8 měsíců, po pěti jsem si říkala, že už se cítím dobře hlavně po psychické stránce a za dva měsíce, kdy jsem mela v práci strašný frmol se zadařilo, ono tělo samo ví, kdy je připravené. Neboj ono to vyjde! Kamarádka byla na revizi v dubnu a vcera mi posílala foto z ultrazvuku, že je těhule, hlavně se člověk nesmí stresovat, ze to nevyjde hned znovu.
@helena1033 mě taky řekli 4-6 tydnu a přišla po 9 týdnech, Však jen vydrž. Případně si dojdi na vyvolávačku no. Ale je lepší dát tělu čas aby si samo srovnalo hormony.
@helena1033 Ahoj ja jsem mela revizi, 10tt a nebylo srdicko 😔 mne na gynde pichli injekci,protoze skoro 8tydnu po revizi a ms furt nikde
Ahojky, tak to máme stejný. 🙄 Taky jsem nervozni.. Minulý týden jsem byla 6tydnu po revizi a MS nikde. Ve čtvrtek jsem dostala vyvolávačku, je to skoro týden a MS stále nepřišla. Mám ještě týden, tak snad dostane rozum. 😬 Držím pěsti. 😉
@helena1033
většinou první MS po revizi -já mám zkušenosti, že MS po revizi přišla přesně za tu dobu, po jakou jsem byla těhotná. první revize 10 tt, MS po revizi cca po 65 dnech, druhá revize 9 tt, MS po 63 dnech. Nech tělo se uklidnit a srovnat, potřebuješ aktuálně MS na něco? sliznice, hormony a vše se potřebuje zregenerovat..
A kdy stě začaly ,,sportovat,, sem zvakla avat a do bazénu prý nejdřív po první menstruaci a cvičení také ( cvičit už sem pomslu začala jen lehce uklidňuje mně to ....e bazén mi chybí moc ......pro mne je to nejlepší relax ... ..tak o té pohodě taky nepřidá.....
@helena1033 bež kdy chceš. Na ms se vyprdni. Mě nic takového nikdy neřekli. Prvních 10 dní jsem prostě měla klidovější režim. Pak po 10 dnech jsem šla k doktorovi na kontrolu a když bylo vše ok, tak jsem už žila naprosto normálně (pokud jsem se na to cítila). Chodili jsme do bazénu, do sauny, všechno.
@helena1033 Ahoj,mám na tebe dotaz,řekli ti po revizi,ze si mas e snažením dat pul roku pauzu? Mně ano,ale zdařilo se dřív, asi 4 měsíce po revizi a mela jsem pak prirostlou placentu..a pak už v každém dalším těhotenství😑
@kesurka půl roku ne, rekli mi první menstruace do té doby bez sexu, po té se chránit ještě jednu menstruaci a mužem zkoušet znova .....takže po druhé menstruaci ( jenže ta první pořád nikde)
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@helena1033 Ahoj mě přišla necelý týden po šestinedělí, po porodu taky nepřijde menstruace taky hned, to je naprosto normální. A to ti na gyndě neřekli? Mě doktorka poslala na revizi s tím, ze po šestinedělí mě chce vidět.