Měly jste po mimoděložním těhotenství problémy?

nikdo17
18. zář 2014

Ahojky🙂, jsem po mimoděložním těhoteství (červenec 2014) s odebraním pravého vejcovodu. Bylo mi dr. řečeno, že čekat nemusíme a tak se tento měsíc již snažíme o znovuotěhotnění🙂 MS bych měla mít až 2. října, ale už je to pár dnů, co mě bolí břicho, jako bych to měla dostat a mám pocit, že mě v podbřišku občas píchá a tak - no necítím se úplně ok. A víceméně teď nevím, zda jsem po MT taková přecitlivělejší a pořád se moc sleduju nebo zda to je nějaký problém či co. Chtěla jsem se zeptat, zda to některá z Vás měla podobně jako já a jak jste se s tím srovnaly nebo co jste měly za problém nebo prostě co a jak.

sway24
18. zář 2014

@nikdo17 Ahojky já to tedy neprožila, ale bojím se toho ted.Můžu se yeptat jak to u tebe probíhalo a kdy se ti na to přišlo?Jinak držím palečky at je všechno tak jak si přeješ.

nikdo17
autor
18. zář 2014

@sway24 probihalo to u me tak, ze jsem mela hcg 1600 a v deloze stale nic nebylo videt. bolesti jsem zadne nemela, jen me bolely zada. pak jsem zacal trochu spinit a vypadalo to na potrat ale hcg porad rostlo a v deloze nic az pak najednou to slo videt ve vejcovou. proc se bojis?

sway24
18. zář 2014

Mám pozitivní těhu test v pondělí jsem byla na gynde ....vlastne první den po zmeškané MS a gynekolog nic v děloze neviděl a ms stále nikde a docela mě bolí levé tříslo
@nikdo17

nikdo17
autor
18. zář 2014

@sway24 a nabral ti krev na hcg?

martinakl
18. zář 2014

@nikdo17 Myslim, že pobolívání takhle brzo po zákroku je celkem normální.. Já to tak měla taky. Asi měsíc nebo dva. Kdyžtak tady je přímo diskuze o tomhle tématu 😉 https://www.modrykonik.cz/forum/intimni-zdravotni-problemy/zkusenosti-zen-po-mimodeloznim-tehotenstvi/

@sway24 řekla bych, že den po předpokládané MS je hodně brzo, aby něco na UZ viděl.