Ahojky🙂, jsem po mimoděložním těhoteství (červenec 2014) s odebraním pravého vejcovodu. Bylo mi dr. řečeno, že čekat nemusíme a tak se tento měsíc již snažíme o znovuotěhotnění🙂 MS bych měla mít až 2. října, ale už je to pár dnů, co mě bolí břicho, jako bych to měla dostat a mám pocit, že mě v podbřišku občas píchá a tak - no necítím se úplně ok. A víceméně teď nevím, zda jsem po MT taková přecitlivělejší a pořád se moc sleduju nebo zda to je nějaký problém či co. Chtěla jsem se zeptat, zda to některá z Vás měla podobně jako já a jak jste se s tím srovnaly nebo co jste měly za problém nebo prostě co a jak.
@sway24 probihalo to u me tak, ze jsem mela hcg 1600 a v deloze stale nic nebylo videt. bolesti jsem zadne nemela, jen me bolely zada. pak jsem zacal trochu spinit a vypadalo to na potrat ale hcg porad rostlo a v deloze nic az pak najednou to slo videt ve vejcovou. proc se bojis?
@nikdo17 Myslim, že pobolívání takhle brzo po zákroku je celkem normální.. Já to tak měla taky. Asi měsíc nebo dva. Kdyžtak tady je přímo diskuze o tomhle tématu 😉 https://www.modrykonik.cz/forum/intimni-zdravotni-problemy/zkusenosti-zen-po-mimodeloznim-tehotenstvi/
@sway24 řekla bych, že den po předpokládané MS je hodně brzo, aby něco na UZ viděl.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@nikdo17 Ahojky já to tedy neprožila, ale bojím se toho ted.Můžu se yeptat jak to u tebe probíhalo a kdy se ti na to přišlo?Jinak držím palečky at je všechno tak jak si přeješ.