Kdybych to měla říct ve zkratce tak bych potřebovala poradit jak zvládat manželův sexuální apetit když on by se rád miloval několikrát za den a já jen jednou za dva měsíce. Prostě nejsem takový náruživý typ. Po svatbě jak přišli děti a různé starosti se to změnilo a mě ta jeho "chuť" doslova už otravuje. Ma to někdo v manželství podobné a jak jste to řešili nebo mi alespoň poraďte nějaké pořádné afrodiziakum :D Díky.
On si do práce chodí odpočinout. Zatím ho žádná únava tak nezmohla....
@jenny_82 ano...mame to doma stejne a potrebovala bych take poradit. Jenze si myslim ze nas zeny jeste ovlivnuji hormony. Muz je aktivni sportovec...fyzicky zdatny a kdyby bylo na nem..tak to mame kazdy den...ale to nedavam. Dekuji za zema...rada si necham take poradit.
Holky to si po pravdě nedovedu představit..
Zkuste kořen z byliny maca 🙂
Kamarádka to brala protože neměla chuť a pak doslova otočila 🙂
Myslím že pokud to tak máte od přírody, můžete brát co chcete a stejně to nepomůže zvýšit tolik, abyste byli úplně sladění. A jak to bylo před svatbou? Nevím, ale většinou si partnery hledáme tak aby to sexuálně trochu ladilo - pokud on chce každý den a vy jednou za 2 měsíce, tak to je fakt diametrální rozdíl, to se dřív neprojevovalo? Promiňte, trochu mě to zaráží... Nebo jste dřív sexovali třeba jednou za týden a bylo to ok pro oba?
Taky jsem zažila tento nesoulad, ale bylo to pořád já 2-3x týdně (ale když bylo hodně práce a málo energie tak i 1x týdně nebo i za 14 dní), on každý den max ob den a vedlo to k tomu, že se mi úplně zprotivil, protože docela protivně naléhal a pak už jsem nechtěla vůbec.
Moje rada tedy zní: odstranit veškeré negativní věci proč nechcete, jako je únava atp. On má svádět vás, udělat atmosféru, abyste vy chtěla (proberte to), ale nesmí na vás tlačit. A vy když nechcete, tak přiložte aspoň ruku (nebo pusu) k dílu, jinak nebude uspokojený a hrozí, že vám časem třeba začne chodit jinam... Nevím jak u vás, ale já už znala triky, že jsem celou akcí nestrávila ani 5 minut a to se člověk přemůže😂
No my to tak doma máme ale obráceně,ja bych mohla furt manzelovy by stacilo jednou tydne :D
Potvrzuju ucinek maci, staci par dnu😅
no..a co oboustranny kompromis a promluva?
Asi poridim manželovy macu teda :D
začnu brát tu macu a budu ho budit ve dvě hodiny v noci, když mi říká at ho probudím kdykoli tak uvidím jak dlouho to vydrží, možná ho to pak přestane bavit...aspoň trochu:D já už jsem se o tom s ním bavila a říkal že mě nebude nutit ale stejně se mě zase včera ptal jestli mám ještě neplodné dny a půjdeme se milovat.
@jenny_82 a treba kdyby misto toho ptani konal? Pěkně romanticky vas svedl? To by nepomohlo?
Macu mame doma...koupil si ji manzel...ale zakazala jsem mu ji brat...to uz by bylo k nevydrzeni. 😀😀😀. Tak ji zacnu brat ja a muzeme si pak napsat zkusenosti.
Holky, tak na macu se taky mrknu 😉 jinak teda apetit mi dost rozhazuji hormony, at tehotenstvi, nebo kojeni tak i hormonalni antikoncepce, s jednou to byla silena nechuť 😀
Tak ctu ze to neni ani pro kojici, tak to si budu muset jeste chvili pockat...
@dendasubaristka já jsem spíš realistka než romanticky založená, ale tak mě napadlo s tím sváděním že kdyby mě udělal něčím radost tak bych si dala říct 👍🙂
Kupte si Stimulen(je to z bylin,a i afrodisiakum)-stojí to do100Kč, je to v tabletách, čistě přírodní produkt-brala jsem to abych měla větší prsa-ta sice zůstala stejná ale co narostlo byl apetit🙂
@jenny_82 no prave udelat to necim pěkné.🙂
@nafuka to je rada 😀 můj maká víc co jinde udělají lidi tři a na apetit to teda vliv moc často nemá. to už musí být spojené i s atakem nějaké nemoci nebo tak. samotná práce fakt nestačí. chlapi to mají jako relax na uvolnění. my ženy to máme bohužel opačně a pak se míjíme 😅
@pavcik123 fakt? co je to? kde se to prodává? v jaké podobě? nemáš víc info? zrovna teď nemám čas pořádně googlit 😅
@verunka_korunka já beru prášky první měsíc a dole jsem totálně mrtvá :-/
@blahova_andrea fakt? Tak to je muj chlap pak baba. Stres a unava ma na nej vliv
když víc pomůže doma, třeba zbude víc energie i pro jeho potřeby.
@verunka_korunka muzes macu i jako kojici. Normalne ji jim. V jizni americe ji zeny berou bezne, i tehotne snad. 🙂
@myjusiatko no, v navodu je to jako kontraindikace, takze radeji vydrzim bez toho, treba se chut zase zlepsi do te doby sama...
@verunka_korunka to je napr i skoro u vsech leku a stejne se vetsina ke kojeni muze. Staci odsledovat, zda treba nema vliv na miminko a spanek (jako treba muze mit i kafe), ale jinak je to ok. Ale je to na tobe. Ja ji beru a kojim a berou ji i me kojici kamaradky. Na jejich doporuceni jsem ji taky zacala uzivat.
@pavcik123 A staci forma tablet,ci primo prášku z kořene?našla jsem obojí
@tublatanka prášek! 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Copak on nechodí do práce a nebývá unavený? Zaměstnej ho, ať víc pomáhá.