Holky,na tohle téma jsem si hledala hodně, ale pořád si vnitřně tvrdím, že nás se to netýká.
V těhotenství jsme spolu spali naposled cca ve 12tt. Pak měl partner obavy, aby malému neublížil (je od přírody více obdařen a dítě je vymodlené). Vydržel i celé šesti nedělí, když na to došlo, řekl, že to čekání za to stálo. Ale od té doby nic. Mezitím měl problémy se zuby,zánět ruky, náročná práce ... Ale na růžích jsme neměli ustláno ani před tím a šlo to. Tak mne napadlo, zda by mu nepomohl nějaký prostředek jako Arginmax ,nebo je to psychické a je to již zmíněný Madonin komplex ,který buď sám odezní, nebo budeme muset navštívit odborníka?
@jjasmina Mě by to připadalo úchylnější, kdyby byla malá zadečkem dolů🙂 Promiň, musím se smát, na co někteří chlapi nepřijdou. Je to všechno vymyšlené tak, že miminko je dost daleko a dost chráněno i před dobře vybavenými pány. Ale chápu, že vysvětlit to někomu, kdo spíš hledá důvody proč ne, je těžké. Mám dojem, že někteří chlapi se o tomto tématu velice těžko baví a najít řešení není pak snadné. Neporadím, jen vím, že existují chlapi, kteří tu potřebu mají opravdu malou.
@zuzkasim No u něj hraje samozřejmě spousta faktoru, několikrát jsme o miminko přišli, pak problémy, ted to snad už vypada , že do měsíce porodím... No on si z toho spíš dělá legraci, že viděl kdesi fotku s vydloublým čelem apod. nebo se obává předčasneho porodu. Takže u něj to teda snad je jen strach o to miminko, tak uvidíme později.
A mluvila jsi s ním o tom? Bohužel mám ve svém blízkém okolí případ, kdy se manželství rozpadlo, protože chlap byl u porodu a neustál to. Jinak kvalita a kvantita sexu je s malými dětmi značně snížená, tak to bohužel většinou je i bez komplexu 🙂
@zuzkasim Muz si dela srandu, kdyz ho holky stouchaji do oka, nebo placaji. Ze to ma pry za ty postelove hratky v tehotenstvi 😀
U nas je to to same..nikdy na to moc nebyl. Uz jsme se kvuli tomu parkrat pohadali, ale mluvit s nim se stejne o tom neda. Prijdu si jak prasivy pes...😢
A jde o to, že o sex neprojevuje zájem, nebo že dojde na věc a "nic"? U nás vždycky pár měsíců po porodu manžel projevoval extrémní ohleduplnost, takže iniciátorkou sexu jsem vždy musela být já, on nikdy nezačal. Občas mi to už bylo nepříjemné, připadalo mi, jako kdyby o mě neměl zájem, ale pak stačil náznak a skočil po mě jako kočka na myš, takže v tom problém asi nebyl. A i když frekvence je přád nižší než dřív, fakt jsme oba utahaní a většinou na to dojde až pozdě večer, tak se to opradu hodně změnilo k lepšímu.
@jitulka87 Bohužel pokud vztah jinak funguje, tak se s tím zbývá asi jen smířit..... Mi to řešíme taky celé manželství horem dolem, ale k ničemu to nevedlo. Člověk je pak akorát víc znechucený, že na něj protějšek tak tlačí a pořád to řeší. Zkrátka jako má každý jinou potřebu jídla a spánku, tak i tohle je různé a nemusí to nijak souviset s tebou.....
Jednou přiznal, že na tom po sexuální stránce není dobře. Ale i když jsem se snažila, tak buď potřeboval přemýšlet,bolelo ho břicho nebo zub. Dřív jsme nějakou předehru ani neměli. Chtěla jsem se třeba jen pomazlit a už se na mě vrhl. V těhotenství nechtěl riskovat právě kvůli předchozím potratům. Jinak než odejde do práce,nikdy nezapomene dát pusu, sem tam mě obejme,ale toť vše. Říkala jsem mu,že si připadám jak ve škole,tam mají vysvědčení taky jednou za půl roku. Hahaha a nic. Když si vzpomenu, jak mu vadilo, že jsem unavená z práce a nemám chuť. Už to ve mě bublá a asi brzy bouchnu a vpalim mu to,jak býval nepříjemný,když byl nadrzenej a já neměla náladu. Jenže to jsme mívali sex snad 6x v týdnu . Stačilo by mi 1x za měsíc a kdyby se ke mě v posteli pritulil a ne že se otočí zády...
A jak dlouho to trvá? Mám pocit, jako bys popisovala mě s manželem ale v obrácených rolích. Taky nemám vůbec potřebu se mazlit, líbat a objímat. Vlastně vůbec mám problém vidět ho jako sexuální objekt, ani na něj nežárlím. Přitom je to pořád krásný chlap. Přijde mi jako bych měla Madonin komplex já. Od té doby, co máme děti, v něm vidím jen otce a parťáka.
@not_blond poprvé od porodu a naposled jsme spolu spali v červenci 😣 ani jsem neměla šanci si to pořádně užít. Musel opatrně,trochu mě to bolelo a hlavně nevzbudit malého. A od té doby nic. Společně jsme se i koupali a ani náznak. Mám ještě 10kg nahoře, ale to on chtěl,abych byla víc nadělaná. Už si tak říkám,že mu asi vlitnu do koupelny a regulérně ho znasilnim
Ty jo, to uz je fakt dlouha doba. Nebyl s tebou u porodu a nestal ti u nohou?
Nátlak nic nevyřeší. Pokud na to nemá chuť, akorát se mu tím znechutíš, věř mi. Spíš si s ním sednout v klidu a zkusit definovat problém, pokud to dokáže. Hlavně na něj neútoč, nebreč, nevyhrožuj, nebo s tebou bude spát s donucení a to ti sebevědomí rozkope úplně.
@sudylichozrout byl a stál mi u hlavy. Ale když mě šili,tak stál na druhé straně a koukal,co dělají s malým,pak ho choval,takže viděl,co tam doktorka dělá. Je zdravotník, takže viděl i horší věci, ale tohle mu asi moc nepřidalo
@not_blond zatím na něj jdu pomalu,snažím se o tom mluvit. Chceme druhé,tvrdí,že to bude v pohodě. Na prvního jsme čekali dlouho, tak mám obavy,abychom druhé stihli do 40. Hlavně mu dávám teď prostor,aby se dal fyzicky i psychicky dohromady. Ale nějak to přestávám dávat já.
no od července to je na chlapa teda dost. To i já echt frigida se snažím alespoň 1x za měsíc si to odbýt 😀 Nechci malovat čerta na zeď, ale myslím, že tohle se už jen tak samo nespraví.
@not_blond asi mas pravdu...pac si me chce letos (po 10 letech) vzit...zasnuby probehly pred 8 lety😁 ale ja to vzdy oddalovala...takze kdyby o me nestal, nechtel by se zenit...ale pro me je tohle hodne stresujici...zvlast ted po porodu. Mam navrch 2kg stale a proporce se samozrejme zmenily...a ja se tudiz necit vubec fajn, kdyz jsem pro nej navic jako zenska vzduch...😞
@jitulka87 tak to jsme na tom podobně,akorát s tím,že my svatbu plánujeme už přes 2roky a už říkám,že k tomu stejně nedojde. Váhu mám jako jsem měla v 18 a to říkal, že mi to slušelo, ale já se nesnášela tenkrát a nelíbím se sobě ani teď. Fyzická kondice mizerná. Když prohlásím ,že jsem kysna, tak mi řekne, že je to v pohodě,ať se nestresuju,že to časem shodim. Jeho trápí zas,že je moc hubený,ale páru má,to ne že ne.
@not_blond budu si muset s ním sednout a otevřeně (ale opatrně) si o tom promluvit.
U nas nikdy zadne pokusy o promluveni si nesly...nikdy nebyl schopen to vysvetlit...vzdy jen rekl, ze se nic nedeje, ze mu mam dat cas atd atd...pry ted nez maleho uspim, je tak unaveny, te hned usne....a myslim si, ze je problem i to, ze kojim....jakoze se boji, ze vzruseni spusti laktaci a tak...navic jsem ho pred par dny pristihla, ze si dela sam dobre...strasne me to zklamalo a ponizilo zaroven..
@jitulka87 tak to je blbé. Co jsem četla, tak tohle u Madonina komplexu je. Že chlap svou chuť neztratí, ale svou ženu vnímá jako matku a se svou matkou by přece nespal. Ale prý to v některých případech může samo odeznit. Kdežto ten můj zřejmě nemá vůbec chuť. Proto jsem přemýšlela i nad tim, že bych mu na to něco sehnala. Přeci jen se při milování vyplavuji do těla prospěšné látky a pomáhá to s hubnutím
Tak u nás to bylo podobné. Styděl se za to. Ano, napred sex nebyl kvůli obavám o mimco ( žádný důvod neměl,holt psychika), a při porodu to bylo stejné,u hlavy ale potom omylem viděl i co neměl. Vzalo mu to chuť na celý rok. Nejen na mě,na jakoukoliv ženu. Po tom roce se to začalo trochu vytrácet. Já jsem byla aktivní, po něm se nic nechtělo,a kupodivu to šlo. Počalo se druhé dítě ( asi z té euforie že to jde), ale už během těhotenství zase pokles,po porodu taky..měli jsme i jiné problémy,ale tohle nás odcizilo dost si myslím. Podle mě by se mnou už normální sex neměl nikdy. Už jsme rozvedení a jako rodiče fungujeme bezvadně.
Tohle tedy neradim. Ale opravdu to může mít psychické. Není to žádná výjimka. Víc chlapů takhle reaguje,jen se o tom moc nemluví, nepíše.
@jitulka87 ale tak to nemusí znamenat, že ti to nechce říct. Třeba to opravdu neví. Když to zase vztáhnu na sebe, taky nevím proč to je, nic neudělal špatně, nic mi na něm nevadí a není nic, co by mohl on udělat, abych to cítila jinak. Zkrátka jako kdyby ve mně něco umřelo. Trápilo nás to strašně, teď už jsme s s tím nějak smířili (hlavně manžel samozřejmě), že holt po téhle stránce to u nás už asi nikdy nebude extra fungovat. A že jsi ho přistihla? Hele já to dělám taky a o sex nestojím..... Nedokážu to vysvětlit.
@andelka je fakt,že starosti máme oba. Nebydlime teď v ideálním prostředí a nevíme, kdy přijde východisko. Musíme počkat až bude pracovní posun, abychom věděli,kam se budeme stěhovat. Ale byli jsme na tom i mnohem hůř, takže to vypadá,že s ním zamával ten porod.
@not_blond nejsem puritanka...vim, ze tohle dela kazdy, chlapi i zeny. Ale nevim proc, kdyz vi, ze jsem svolna...jeho posledni vztah ztroskotal na tom, ze se jim narodil syn a po jeho prvni 2 roky spolu pry spali jen asi dvakrat. Pry ho ona odmitala..ted me napada, jestli to nebyla i jeho zasluha a u me pak nehledal neco novyho...jsem uz zoufala
@jitulka87 Hele neházej ještě vidle do hnoje, mimčo máte fakt malé, může být pro něj problém, že si tě ještě nevrátil zpátky do přihrádky "ženská" 🙂 A kojení taky může být pro něj problém, zkrátka všechno je jinak, jak Váš společný život, tak tvoje tělo. Mluvit o tom je vždycky těžké, pro chlapy obzvlášť, protože společnost má zafixováno, že to jsou lovci a alfa samci a když mu někdo pořád připomíná, že on takový není, věřím, že se pak stáhne a nechce o tom mluvit. Napadá mě ještě souvislost z minulého vztahu, jestli mu bývalka třeba nepodkopala sebevědomí tím odmítáním, nebo si zkrátka zvykl a vyhovuje mu tak nízká frekvence. Jak to fungovalo, než jste měli dítě, ale už nebyli v té fázi zamilovanosti?
No, tohle jsem si taky říkala..myslela jsem že to bude tím, tím,že až...tak to bude lepší..Nebylo. Než nastane posun,od kterého se tolik očekává, může být dost pozdě.
Teď mám opět rok po porodu,a sexuální život v těhotenství i potom vypadal úplně jinak teda. A to starostí máme mnohem víc.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
No v první řadě bych si promluvila s partnerem , kde je problém. My spolu za celé tehu spali třeba párkrát no, ale teda ja 3/4 problila a ted , když partner ví, že malá je hlavičkou dolů , tak nechce, že mu to přijde uchýlný, tak uvidíme , jestli se to srovná.