Mám takový dotaz, ve 14.týdnu jsem měla zamklké těhotenství, miminku přestalo bít srdíčko. Jsem 5 dní po revizi dělohy, a mám neskutečně naplé a nalité prsa, musela sem začít odstříkávat aby se mi v nich ulevilo. Jak se v tomto případě laktace zastaví? Dekuji
@jarolihanka Doporučila bych gynekologii - je to opravdu hodně brzo - ale velmi teoreticky může být nebo nějaká hormonální nerovnováha a opět - mohlo se spustit mlezivo. Odstříkáváním se ta laktace spíše rozjede.
Určitě bych zavolala dr. napíšou asi prášky na zastavení laktace. Prodělala jsem vyvoláváný potrat v 17 tt (kvůli VVV), mě se teda nic nerozjizdelo, ale hned v nemocnici mi dali prášek na zastaveni laktace
Mně po zt v 18 tt dali rovnou v nemocnici léky na zástavu laktace. Zavolala bych buď svému Dr nebo do nemocnice,kde jsi byla.
@agony28 tak píše, že je po revizi, ne po porodu. Taky jsem neslyšela, že by se takhle moc rozjela laktace po potratu ve 14tt. Nicméně, vyřešit by to měl lékař a léky na zastavení laktace, jak je již psáno výše.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Laktace ve 14 týdnu? Tak o tom jsem ještě nikdy neslyšela....