ahoj holky, od doby co jsem zjistila ze jsem tehotna byl to takovy zvlastni pocit kousek sveho milacka v sobe a kousek ze me, vadily mi bolesti prsou vecna unava a nevolnost ale potom jsem zacla krvacet a krvacim do ted ne uz jak pri menstruaci ale mene...gynekolog na ultrazvuku nic nevidel a ja test mam stalepozitivni ale carka na testu nesili a ani se nezaslubuje sem tam trpim bolesti bricha ale nic extra...je to normalni? gynekolog mi trdil ze az dostanu mesicky tak vse odejde a uz bych nemela krvacet ale zadne testy na hcg apod mi neudelal :-O
teplotu mam jen u tech bolesti ale vazne jsou pak priserne ☹ kdy to ais prejde nemuzu prece byt nekolik dni na brufenu...
Jestli máš teplotu, jeď k lékaři. Může být v děloze zánět.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@zouinka Ahoj mrzí mě tvoje ztráta. Na hcg si můžeš dojít jako samoplátce, optimálně 2x za sebou s rozestupem 3 dnů. Ono v krvi hcg ještě bude, ale mělo by postupně klesat. Důležité je hlavně zkontrolovat na utz, zda nejde o mimoděložní těhotenství, pokud to doktor vyloučil, mělo by být vše v pořádku a prostě jsi bohužel spontánně potratila.
Děloha se teď zas postupně zavinuje a dočišťuje, to může vyvolat ty bolesti. Pokud by to byly až křeče nebo bys měla teplotu, určitě jeď na pohotovost.