Krvácení po potratu. Jak dlouho?

25. kvě 2024

Ahoj,chtěla bych se zeptat na zkušenosti...Bohužel jsem v 7 týdnu potratila 🥹🥹 Je to už týden a krvacení je stále stejný. Nemělo by to už být slabší? Nikdy jsem si tímhle neprošla tak nevím. Na kontrolu do nemocnice jdu až 3.6.
Děkuji za odpovědi...

lencaa11
25. kvě 2024

Jste v 6 neděli děloha se čistí můžete špinit / krvácet 4/8 týdnů

mecaira
26. kvě 2024

Ahoj, prodělala jsem dva potraty a pokaždé to bylo jiné. Jednou jsem krvácela skoro 3 týdny, jednou týden. Jednou to byli bolesti nesnesitelný, že jsem byla v nemocnici na kpačkách a podruhé jsem u toho tahala kolečko s hnojem u koní. Každopádně hlavu vzhůru 🍀 Nevzdávat. 😊 dej svému tělu a srdci čas ať se zahojí. Pak na tebe koukne doktor a bude to. Myslím, že pokud nemáš jiné potíže, jako třeba horečku nebo opravdu masivní krvácení, tak to bude asi normálka.

krisvm
28. kvě 2024

Já jsem krvácela šest týdnů, pak mi to doktorka zastavila prášky, ty jsem brala deset dní, no a pak jsem do dvou dnů krvácela zase. Naštěstí už je to snad na dobré cestě, ale psychice to neulehci. Neboj se, třeba to u tebe tak trvat nebude, ale normální to asi je. I když se nám v té situace nezdá normální vůbec nic. ❤️

autor
28. kvě 2024

Děkuji moc všem za odpovědi 🤗