Krvácení 9. tt, nevyvíjecí se plod. Máte podobnou zkušenost?

ib30
12. únor 2022

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli tady není někdo s podobným příběhem. Jsem v 9.tt, začala jsem ve středu trošku špinit, jela k dr. Na ultrazvuku však neviděl plod odpovídající tt, ale pouze nějakou "schránku". Dal mi utrogestan s tím, že když začnu krvácet, mám jet na pohotovost, jinak kontrola za týden a uvidíme. Dnes jsem začala krvácet, jela na pohotovost s tím, že už jsem potratila. Tam mi řekli to samé jako moje dr (plod neodpovídá tt) a že mám dvě možnosti. Buď ještě pár dní počkat nebo tablety na ukončení těhotenství. Rozhodla jsem se počkat, na kontrolu jdu v úterý. Jsem nešťastná, ale smířená s tím, že to nedopadne. Nečekám, že mi tady někdo napíše stejný příběh s happy endem, jen by mě zajímalo, jak to dále probíhalo třeba u Vás, apod. Děkuji moc.

journals
12. únor 2022

Mam za sebou dve takove zkusenosti, jen o trochu pozdeji. Happy end se opravdu nekonal, rozhodla jsem se pro cekani na samovolny potrat. Coz se odehralo, nastesti bez komplikaci.
Posilam hodne sil 😔

ib30
autor
12. únor 2022

@journals děkuji. Po samovolném potratu už jste nemusela na revizi ani nic jiného? Tělo se vyčistilo samo? A jak dlouho to cca trvalo od začátku krvácení? Krvácím od rána, ale zatím to neodpovídá ani střední menstruaci.

berta3
12. únor 2022

@ib30 Mám zkušenost podobnou, v 9.tt jsem začala krvácet, nasazen utrogestan a ascorutin, na čištění jsem nemusela. Menzes se dostavila cca po šesti týdnech, otěhotněla jsem hned a běhá mi tu 12ti léty puboš. Přeji vám, kdyby to nyní nevyšlo, ať se brzy zadaří. Vím, že to moc bolí.

ib30
autor
12. únor 2022

@berta3 děkuji Vám moc. Naštěstí už jedno dítě máme, tak je to o něco jednodušší, než kdyby toto bylo první těhotenství... 🥺

martiniquest
12. únor 2022

U me to skoncilo potratem. Vedome jsem se rozhodla pro samovolny potrat. Bylo mi zle jen z predstavy, ze mi nekdo bude vyskrabovat delohu. Dalsi tehotenstvi bez komplikaci.

petulakopec
12. únor 2022

@ib30 zlato bohužel... mám stejnou zkušenost z minulého týdne ,v děloze jen gestační váček s náznakem plodu a žloutkovým váčkem ALE odpovídalo to 5+5 a já byla 7+0 , začala jsem špinit , nasadil mi utrogestan ale stejně se teď 7.2. spustil samovolný potrat. 9.2. na utz už nic , děloha se čistila, hodně jsem krvácela až do dneška. Na ko k mudr mám jít jen kdyby byly bolesti a nebo bych krvácela déle a silně. Revize nebyla nutná... Drž se 🤗🤗🤗

journals
12. únor 2022

@ib30 mela jsem stesti, na revizi jsem nemusela. Jednou to bylo v 10.tt, podruhe ve 12.tt. Krvacela jsem celkem dost, po 24h bylo po vsem. Ale urcite to chce konzultaci s lekarem, muze to byt i prusvih

ib30
autor
12. únor 2022

@petulakopec děkuji, taky se drž 🤗

ib30
autor
12. únor 2022

@journals jasně, na pohotovosti jsem byla dnes a pokud se to zhorší, tak určitě radši pojedu zase.

journals
12. únor 2022

@ib30 drzim palce at to je bez komplikaci, drzte se

nikishkaaaa
12. únor 2022

@ib30 bohužel stejná zkušenost, potratové tablety

berta3
12. únor 2022

@ib30 Také jsem takto samovolně potratila a už jsem jedno děťátko měla. Teď mám děti tři, finální počet 😀 a další dvě těhotenství po potratu byly v naprostém pořádku. Držím palce. Buďte na sebe laskavá 🍀

rihova1
18. únor 2022

@ib30 mám to teď vše za sebou. V 5tt jsem začala krvácet, dostala jsem utrogestan. V 8tt jsem byla na kontrole a bohužel se to přestalo vyvíjet. Dostala jsem tablety na vyvolání. Ten den jsem jen lehce krvácela. Pak celé 3 týdny občas jen nahnědlý hlen. No a teď v pondělí to přišlo na ostro samo, odpoledne zvláštní bolesti po 10 min jako před porodem. Tak jsem si lehla a po pár minutách jsem cítila v břiše zvláštní lupnutí. Tak jsem letěla na WC a tam jsem strávila hodinu v kuse. Když už se do mě dala hrozná zima a nepřestávala jsem krvácet tak jsme jeli na pohotovost. Tam mě řekli že to byl menší porod a že vše už je snad venku. Příští týden jdu na kontrolu a na krev kvůli HCG. A na pohotovosti mě řekly že prášky už v takto vysokém týdnu nepomáhají. Že lepší je revize. Teď mám klasické šestinedělí.