Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli tady není někdo s podobným příběhem. Jsem v 9.tt, začala jsem ve středu trošku špinit, jela k dr. Na ultrazvuku však neviděl plod odpovídající tt, ale pouze nějakou "schránku". Dal mi utrogestan s tím, že když začnu krvácet, mám jet na pohotovost, jinak kontrola za týden a uvidíme. Dnes jsem začala krvácet, jela na pohotovost s tím, že už jsem potratila. Tam mi řekli to samé jako moje dr (plod neodpovídá tt) a že mám dvě možnosti. Buď ještě pár dní počkat nebo tablety na ukončení těhotenství. Rozhodla jsem se počkat, na kontrolu jdu v úterý. Jsem nešťastná, ale smířená s tím, že to nedopadne. Nečekám, že mi tady někdo napíše stejný příběh s happy endem, jen by mě zajímalo, jak to dále probíhalo třeba u Vás, apod. Děkuji moc.
@ib30 Mám zkušenost podobnou, v 9.tt jsem začala krvácet, nasazen utrogestan a ascorutin, na čištění jsem nemusela. Menzes se dostavila cca po šesti týdnech, otěhotněla jsem hned a běhá mi tu 12ti léty puboš. Přeji vám, kdyby to nyní nevyšlo, ať se brzy zadaří. Vím, že to moc bolí.
U me to skoncilo potratem. Vedome jsem se rozhodla pro samovolny potrat. Bylo mi zle jen z predstavy, ze mi nekdo bude vyskrabovat delohu. Dalsi tehotenstvi bez komplikaci.
@ib30 zlato bohužel... mám stejnou zkušenost z minulého týdne ,v děloze jen gestační váček s náznakem plodu a žloutkovým váčkem ALE odpovídalo to 5+5 a já byla 7+0 , začala jsem špinit , nasadil mi utrogestan ale stejně se teď 7.2. spustil samovolný potrat. 9.2. na utz už nic , děloha se čistila, hodně jsem krvácela až do dneška. Na ko k mudr mám jít jen kdyby byly bolesti a nebo bych krvácela déle a silně. Revize nebyla nutná... Drž se 🤗🤗🤗
@petulakopec děkuji, taky se drž 🤗
@ib30 bohužel stejná zkušenost, potratové tablety
@ib30 mám to teď vše za sebou. V 5tt jsem začala krvácet, dostala jsem utrogestan. V 8tt jsem byla na kontrole a bohužel se to přestalo vyvíjet. Dostala jsem tablety na vyvolání. Ten den jsem jen lehce krvácela. Pak celé 3 týdny občas jen nahnědlý hlen. No a teď v pondělí to přišlo na ostro samo, odpoledne zvláštní bolesti po 10 min jako před porodem. Tak jsem si lehla a po pár minutách jsem cítila v břiše zvláštní lupnutí. Tak jsem letěla na WC a tam jsem strávila hodinu v kuse. Když už se do mě dala hrozná zima a nepřestávala jsem krvácet tak jsme jeli na pohotovost. Tam mě řekli že to byl menší porod a že vše už je snad venku. Příští týden jdu na kontrolu a na krev kvůli HCG. A na pohotovosti mě řekly že prášky už v takto vysokém týdnu nepomáhají. Že lepší je revize. Teď mám klasické šestinedělí.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Mam za sebou dve takove zkusenosti, jen o trochu pozdeji. Happy end se opravdu nekonal, rozhodla jsem se pro cekani na samovolny potrat. Coz se odehralo, nastesti bez komplikaci.
Posilam hodne sil 😔