Kontrola po zamlklém těhotenství. Kdy?

sima_k
21. únor 2023

Ahoj holky, prosím kdo má tuhle zkušenost za sebou. Jsem po zamlklém těhotenství, v pátek to bude 14 dní. V nemocnici mi řekli cca za 2 týdny kontrola (po prášcích Mispregnol), nicméně stále trochu krvácím. K tomuhle mi nic neřekli. Měla bych jít na kontrolu i tak nebo mám vyčkat až krvácení úplně přestane? Děkuju

lencaa11
21. únor 2023

@sima_k asi bych zavolala ke svému lékaři a domluvila se na kontrole aby lékař viděl zda vše odešlo atd ...

helen_h
21. únor 2023

@sima_k Také jsem na kontrole byla cca 10 dní po revizi, kdy jsem ještě krvácela. Pak byla další ještě po první menses po "šestinědělí".

helen_h
21. únor 2023

@sima_k Pokud máš kontrolu vypsanou na zprávě z nemocnice, tak si to chce zavolat svému gyn a ten si tě pozve, jak jsou zvyklí. Plus taky mu přineseš ty lékařské zprávy a tak.

sima_k
autor
21. únor 2023

@helen_h děkuju 🙂 Mám na tu první kontrolu jít přímo do nemocnice a ke svojí gyn zavolat až po ní. Hlásila jsi dopředu to krvácení? Já mám strach, abych tam nepřišla na kontrolu a pak nedostala vynadáno co tam dělám

nikolite
21. únor 2023

Byla jsem 14 dní po revizi. Taky jsem ještě trochu krvácela.

helen_h
21. únor 2023

@sima_k On nebude dělat nějaké vyloženě podrobné vnitřní vyšetření, ale spíš převezme zprávy, prohmatá břicho a asi i vnitřní uzv, aby zkontroloval, že se vše vyčistilo.

martt
21. únor 2023

@sima_k Mne objednali 14 dní po zákroku po ZT primo na kliniku kde mi to dělali, ještě jsem trochu krvácela. A pak mne předali k mému gyndaři. Zkus si tam zavolat, kde to dělali a zeptej se. Ja jsem si tam volala po týdnu jestli mám na kontrolu iit k nim nebo ke svému. A mne řekli k nim.

bejuna29
21. únor 2023

šla jsem 2 týdny od podání prášku, ještě jsem lehce špinila, na kontrole se zeptali, jestli ještě krvácím, řekla jsem trochu ano, ale málo už, udělali vnitřní ultrazvuk. na kontrolu ke své doktorce jsem pak měla jít až po první MS od potratu

andelka
21. únor 2023

Šla jsem po 14 dnech a potom po 6 týdnech. Ale měla jsem revizi. Taky jsem ještě krvácela trochu.

lenkalubina
21. únor 2023

Já krvacela celkem dost,ale dr chtěl vidět,jestli je vše ok,takže dělal ultrazvuk vnitřně. Já vlastně v 23 týdnu rodila a navíc tam byl myom,tak i proto kontrola po 14 dnech.

helen_h
21. únor 2023

@sima_k Oni se tě určitě sami zeptají: co bolesti, zda je ještě krvácení a jak silné... Přece budou mít otevřenou tvou kartu, takže uvidí, že jsi 14 dní po zákroku a neřešíš něco jiného ;) Krvácení je stopro nepřekvapí.

hezz17
21. únor 2023

Zveme za tri tydny na kontrolni uz

martinka_33
21. únor 2023

Dr. si me pozval 3 týdny od začátku krvácení, krvácela jsem 14 dní. Ale nebyla jsem u doktora, jen jsem mu volala, ze zamlkle tehotenstvi a zda je potreba kontrola a na to si me pozval.