Ahoj holky, prosím kdo má tuhle zkušenost za sebou. Jsem po zamlklém těhotenství, v pátek to bude 14 dní. V nemocnici mi řekli cca za 2 týdny kontrola (po prášcích Mispregnol), nicméně stále trochu krvácím. K tomuhle mi nic neřekli. Měla bych jít na kontrolu i tak nebo mám vyčkat až krvácení úplně přestane? Děkuju
Byla jsem 14 dní po revizi. Taky jsem ještě trochu krvácela.
@sima_k Mne objednali 14 dní po zákroku po ZT primo na kliniku kde mi to dělali, ještě jsem trochu krvácela. A pak mne předali k mému gyndaři. Zkus si tam zavolat, kde to dělali a zeptej se. Ja jsem si tam volala po týdnu jestli mám na kontrolu iit k nim nebo ke svému. A mne řekli k nim.
šla jsem 2 týdny od podání prášku, ještě jsem lehce špinila, na kontrole se zeptali, jestli ještě krvácím, řekla jsem trochu ano, ale málo už, udělali vnitřní ultrazvuk. na kontrolu ke své doktorce jsem pak měla jít až po první MS od potratu
Šla jsem po 14 dnech a potom po 6 týdnech. Ale měla jsem revizi. Taky jsem ještě krvácela trochu.
Já krvacela celkem dost,ale dr chtěl vidět,jestli je vše ok,takže dělal ultrazvuk vnitřně. Já vlastně v 23 týdnu rodila a navíc tam byl myom,tak i proto kontrola po 14 dnech.
Zveme za tri tydny na kontrolni uz
Dr. si me pozval 3 týdny od začátku krvácení, krvácela jsem 14 dní. Ale nebyla jsem u doktora, jen jsem mu volala, ze zamlkle tehotenstvi a zda je potreba kontrola a na to si me pozval.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@sima_k asi bych zavolala ke svému lékaři a domluvila se na kontrole aby lékař viděl zda vše odešlo atd ...