Kontrola po revizi u gynekologa. Jak jste to měly Vy?

4. led 2020

Ahoj holky, 31.12.jsem podstoupila revizi dělohy, kvůli ZT. Volala jsem k dr ohledně kontroly, co mi doporučili v nemocnici, ten mi ale řekl, že kontrola není potřeba, že mám přijít až když otěhotnim, nebo na preventivku. Je to tak v pořádku? Jak ste to měly vy?

ziraffka13
4. led 2020

Byla jsem na kontrole 2x cca po 14 dnech a po šestinedělí a to mi brala i krev.

kattka009
4. led 2020

Já jsem šla na kontrolu za týden a ještě,že tak,kus tam nechali a já musela jít znovu.

martt
4. led 2020

Mne si objednali cca za 14 dni na kontrolu tam, kde mi to dělali. A pak jsem se měla ještě objednat ke svému gynekologovi cca za 4 týdny od poslední kontroly.

legelata
4. led 2020

Kontrola byla v nemocnici, u meho dr. Uz nikoliv.

adenka84
4. led 2020

Tohle je asi individuální. Já po mimoděložním na kontrole sice byla 14 po a po šestinedělí, ale vnitřně mě neprohlíželi ani jednou. Jen zkontrolovali vždy jizvu na břiše. Pokud se bojíš komplikací a kontrolu si přeješ tak se tak domluv se svým gynekologem a nebo zajdi na kontrolu do nemocnice, kde ti revizi dělali.

zuzangel
4. led 2020

Určitě na kontrolu jdi, klidně i do nemocnice, já byla vždy po revizi a jednou se vše nevycistilo a zůstala tam menší sraženina, dostala jsem injekci a po 2tydnech opět na kontrolu, jestli se to docistilo.
Může z toho být neprijemna komplikacemi kdyby tam náhodou něco zůstalo, nebo se udělala sraženina a děloha se nevycistilo.
Držím pěsti ať je vše ok a brzy se žádati.

nixie23
17. led 2020

Ja sem byla hned po zákroku druhý nebo třetí den kůly neschepnce. Kontrolovat nemůže. Kontrolu jsem měla za 14 po zákroku. Tam mi našla že to nebylo vyčištění úplně a mám tam srazeninu krve a ihned mne poslala do nemocnice zpět na další revizi. Myslím že by kontrola určitě měla byt

puhelin
17. led 2020

Ja jsem sla asi po 2 tydnech od zakroku. V nemocnici me pri propusteni nikdo nekontroloval, ani neobjednal na kontrolu k nim, coz moji gynekolozku sokovalo.

lilian2111
18. led 2020

Taky jsem byla po 14 dnech a pak po sestinedeli. Určitě by to kontrolu chtělo, jestli je vše pryč a vše je v pořádku.

andelka
21. led 2020

Byla jsem po 14 dnech a pak po 6 týdnech ( říkal že buď na konci šestinedělí nebo po první ms,a ono to vyšlo na stejnou dobu). Na té první tam ještě něco bylo,ale to mělo právě odejít samo,nejpozději s první ms. A taky že jo. V nemocnici jsem byla přes noc, pouštěli mě dopoledne ale nepamatuju si kontrolu. To právě až u mého gynekologa.