Ahoj holky, jsem po samovolném potratu (8tt), revizi dělohy (před 14 dny) a fyzicky už se cítím dobře 🙂 . Ale mám nervy na pochodu 😅 Každou chvíli mě něco rozčílí, naštve, rozhodí... a já jsem pak úplně běsná, vztekám se, křičím a tak podobně. Normálně jsem taky nervák, ale posledních pár let jsem se zklidnila a změnila jsem hodnoty ve svým životě, ale poslední týden jsem tak hnusná 😒 a hlavně na manžu, což hrozně špatně nesu 🤐
Např. dneska ráno jsem mu nadávala a byla jsem tak zákeřná, že se za sebe stydím.... Co to se mnou je? ☹
Dělá Vám to taky?
ahoj holky, tak ja jsem pres pet tydnu po revizi a jsem podrazdena, ne vylozene protivna, ale vnitrne neklidna, nerovzni a podrazdena a sebelitostiva (to posledni dny, predtim jsem byla dosti v pohode). tak si to pricitam tomu, ze treba konecne dorazi ta porevizni potvora ... ☹
za to se vubec nemusis omlouvat a jako budouci plodnice na to mas narok - se takhle vztekat.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@dancicka tak já to samé.A to mám o týden více od revize.Občas se neudržím a ječím, kvůli prdu.Manžel je úplně v pohodě, nic mi neříká.Prý se to časem zlepší, ať si z toho nic nedělám.
A asi ještě více mi vadí, že nejsem od té doby schopná se nakopnout k jakékoliv aktivitě.Nic mi nebaví,na nic nemám náladu. 😒