Dobry den, byla jsem v 8 tt ZT, v pondělí jsem objednána na revizi dělohy, včera večer jsem začala trochu krvácet. Tak nevím jestli v pondělí do té nemocnice jít nebo jak se v takové situaci vůbec dal postupuje ?? Poradi někdo prosím ?
@luli16 Také mi bo řečeno,že je možné, že se do revize tělo o vše postará samo-v tom případě jet na kontrolu, jinak nástup na revizi.....
Je to fakt různé. Já při prvním ZT krvácela docela hodně (podle námahy) a nic samo neodešlo. A to až do 12 tt., to už byla revize. A u druhého ZT jsem krvácela méně, taky se samo nic neudálo. Bohužel krvácení nemusí znamenat nic. Je mi to líto. Záleží na vás. Já to chtěla mít vyřešené v nemocnici, ať už to uzavřu. Někdo zase chce nechat konat přírodu.
@biciklissie taky jsem to tak mela. Krve jak z vola a nic.
Ahoj, já jsem před revizí také krvácela, ještě mě vzali na UTZ a plod byl stále na místě, takže revize proběhla. Ale já byla už v 11. týdnu. Určitě se v nemocnici zeptej, oni na tebe nejdřív mrknou.
Já to mam za sebou 3x.... 2x to tělo zvládlo samo, jednou jsem na revizi musela. Za mě lepší, když to tělo zvládne, ale pozor, kdyby bylo krvácení až moc silné nebo byly velké bolesti, tak ihned na kontrolu do nemocnice.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@luli16 zavolala bych do nemocnice když budete krvácet nechala bych tělo se stim vypořádat