Jsem 5 týdnů po revizi z důvodu ZT. Po revizi jsem 3 týdny špinila, z toho poslední týden miniaturně, No a za 30 dní po revizi jsem 4 dny miniaturně špinila, další dva dny ze mě teklo a křeče, dneska už zas miniaturní špinění, Je toto normální? Nikdy jsem to tak silné meměla a ani jsem před MS nešpinila. Nebo, že by se hormony pobláznili? Nebo že by to bylo z léků proti bolesti - chytla mě páteř - beru Nimesil 2x denně týden? Nechci letět hned k Mudr..
Ahoj,opravdu to proste muze byt tva "nova" forma menzes. Alespon do te doby,nez se ti to srovna. Ja treba dostala menzes asi 3 dny po revizi. Doktor mi hned dal prasky na krvaceni a vlastne srovnani cyklu a dalsi ms uz mi prisla jak hodinky presne na 6 dni. Ale ja treba k doktorovi letela. Bolelo me to dost (a to jsem prave nevedela,ze mam mesicky) a tak jsem si k doktorovi proste dosla. I pro muj klid.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Já teda po revizi krvácela týden, a další MS došla po 32 dnech..měla jsem větší menstruační bolesti než obvykle, ale jinak to bylo normální..možná bych raději skočila k dr. Budeš v klidu a nebudeš se stresovat. Já měla po revizi zánět dělohy, tak jsem brala ATB.