Ahoj holky 🙂 Nikde jsem se nedocetla.. jestli nektera z vas nedodrzela sestinedeli co se tyce SEXU. Mam 14 dni od Revize a proste jsem to uz nevydrzela 🙂 Po revizi jsem spinila jen 1 den a citím se ve skvele forme 🙂 Je to sice divne ,ale chut je vetsí a vetsí. Samozrejme s mimcem chceme mesíc pockat 🙂 Holky doufam, ze nejsem jedina !!! Uchylnaa :D
@duvi21 Moc dekuju za odpoved. Ja uz jsem se bala ze jsem jedina kdo do toho jde..jak pises me telo je na meho muze jak magnet..proste bych mohla denne. A to pred tim nebylo. Ptala jsem se lekare jestli tad muzem...ptz vsichni co tu pisou tvrdí ze dodrzely... Jen se na me usmal... 🙂) Ufff jsem rada 🙂 Stejne vid ...nekdo ma,nekdo se snazí a nekomu to nejde. Ja jsem si nikdy nemyslela ze to bude az takhle obtízne.. Ty mas dve dcerky ? jeeee to je krasne. Není nad to mit nekoho...a o nekoho se starat 🙂 Ja byla v cca 11tt ale srdicko nam nebilo... byla jsem psychicky trosku dole, Ale ted uz je vse ok 🙂
@veveruska8 To já jsem asi teda taky úchyl 🙂, taky jsem to nedodržela
@veveruska8 Prave jsem to taky tak zazila. Myslela jsem, ze jsem dvanacty tyden , sla na ultrazvuk a dr. povida: to je mrtvy. Myslim, ze tam srdecni akce nikdy nebyla, ale to, jak to rekl, hnus. Byla jsem na tom tak, ze jsem se rozhodla, ze otehotnim okamzite. Musela jsem ziskat pocit, ze muzu a vse muze byt dobre, citila jsem se jakasi neschopna a prazdna. Byla jsem asi jako uminenej spratek, ale vyslo to 🙂 A opravdu - sestinedeli jsme nikdy nedodrzeli, chut byla vetsi 😀 Jo a ted cekam kazdy den treti holcicku. Ty dve uz jsou "velikansky". A zjistila jsem, ze clovek ma delat veci podle pocitu, ne podle predpisu a tabulek atp. Nikdo jiny, ani zadny dr. nevi, jak se citis a co potrebujes. Drzim Ti moc pesti, at to vyjde!!! Ta dusicka si vas najde, jestli to tak ma byt.
@duvi21 T yjsi zlaticko 🙂 cloveku je zase o neco lip 🙂 kdyz vi ze je tu nekdo kdo ma to same 🙂 Tretí?? krasnyy takze poradne velkej babinec :D to se tatka bude mit :D Ja jsem strasne chtela chlapecka ,ale ted mi to je uplne jedno hlavne at je to zdrave 🙂 A jak jsi psal, ze jsi se citila prazdna presne...clovek si pripada, ze selhal a ze je k nicemu...bohuzel znam pripady kdy pak uz je hodne zle a rozvadeji se. Psychika je potvurka. Moc dekujeme....a doufam, ze pod stromecek nam jezisek prinese darecek 🙂
@veveruska8 Moc vam to preju. A az se zadari, jakoze se zadari, tak dej vedet 🙂
Jsem ráda, že jsem narazila konečně na diskusi, která je mi momentálně nejblíž...s manželem jsme se rozhodli pro druhé mimi...otěhotněla jsem ihned, ale jednalo se o zamlklé těhu a já v 9tt musela na revizi...to jsem byla v září a dr mi říkal, že do Vánoc máme počkat...nečekám na nic a snažíme se dál...jen se bojím, abych opět nepotratila
@veveruska8 vůbec ne, dodržet šestinedělí se my nikdy nepovedlo dodržet..😃 akorát jsem před tim 💏 poslala manžela do sprchy a sebe taky 😉 aby jsem s toho neměla úplného špatný svědomi😉
Taky jsme nedodrželi, měli jsme sex asi po třech týdnech. Byl by i dřív, ale hodně dlouho jsem špinila, tak jsem se bála infekce...chuť byla skoro hned
jee my otehotneli cca 14 dni po revizi. a bez sexu to fakt neslo takze smele do toho 😀
@duvi21 Urcite dam vedet 🙂 Verím v nas a v nas malinkaty darecek ktery ceka 🙂
@luci.sv Jsem rada, ze jsi se pripojila jelikoz nikde jsem o sexu neslysela v zadne diskusi...jen ze dodrzeli sestinedelíí... A konecne nejsem sama 🙂 niceho se neboj... jsme tu a podporíme te. Take se bojim,ale vis co se rika kdo se boji nesmi do lesa. Udelej si krasne dny pro sebe zajdi na masaze, s kamaradkou do kina a vubec na to nemysli. Musime myslet pozitivne 🙂
@nonacek Hezkyyy :D tak to mi take...hezky cistounky :D
@veveruska8 děkuju moc!!! Hrozně mi to pomáhá jít kupředu 🙂 a víš,že máš recht, chce to udělat si pořádnou radost 🙂
@cukrik123 a sakraa 😀 Táto jdeme na to 😀 hustyy. Jsem nekde slysela, ze v cizine doporucuji skocit na to hned po revizi... nevim co je na tom pravdy?! Ze 3mesicni pauza je jen z duvodu psychiky take nevím 🙂))
@luci.sv To vís ze jo... vím to z vlastní skusenosti..a sebe uzírani nic nesparvíí 🙂 Naopak kdyz se nakopne psychika jdou veci mnohem snaz 🙂 Musime se podporovat, zasmat, zaspasovat,jit si koupit neco pekneho! Kdyz jsem byla po revizi uzirala jsem se a to me nicilo jeste vic. A rekla jsem si a dost. Udelala jsem celkovou ocistu,upravila vlasy,nalicila, oblekla nasadila usmev a zacala opet zit 🙂 Zvladnem to , neboj 🙂 😉
@veveruska8 mě rekla dr v nemocnici 10dni pust a pak je to uz jedno. i kdyz tak rychle jsme to nechteli a byl to sok tak ted nosim v brisku uz 11 tydnu rovnou dve stesticka. a z toho smutku a trapeni me dostaly az dve carky na testu.
@cukrik123 To je skvela zprava 🙂 preji hodne zdravicka 🙂 To verim , ze to byl sok 🙂
@veveruska8 držím pěsti. Já jsem též po revizi. Zamlklý potrat. Také jsem nedodržela 😉 14.Dní po revizi byl už sexík a po MS, která přišla přesně na den po měsíci začalo další snažení se. Posílila jsem se: piji Nosifol, užívám Femibion 1 A pila jsem kontryhelový čaj 🙂 No a dnes po 2 Denním zpoždění jsem zkusila test a jsou tam // .. to víš pocity jsou smíšené: radost , strach, ale ... budu doufat a věřit .. to samé přeji všem budoucím maminkám !!!
@legifer Gratulujiii !!! To je krasna zprava 😉 Mam radost 🙂 Tak ja také doufam, ze tam zas budou 2 carky a proste to nevzdam. Ikdyz jsem ted v takove fazi ze jsem zacala opet zit.... :D Jak zminuje duvi21 je to vse v nasem mozecku 🙂 Pozitivni mysl, zdravy duch v tele 🙂 Ja tedy beru jen kyselinu listovou. Zatím nic vic,ted se chci zamerit na pestrou stravu a 5 krat denne...poste telo dat do poradku. Maminky mej me se rady takove jake jsme !!! PS: ti chlapy jsou ale dneska líínííí 😀 clovek aby je znasilnoval 😀
@veveruska8 Zeee? Mne se taky zda, ze jsou cim dal linejsi 😀😀
@duvi21 Cim dal horsííí 😀
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Nejsi uchylna 😀😀 Poslouchej hlavne telo, to vi, jestli si uz muzes troufnout. Ja nedodrzela sestinedeli nikdy, jsem potreti tehotna, dvakrat jsme samovolne potratila. Po druhem potratu uz jsem za sest tydnu zase byla tehotna a diky tomu mam druhou uzasnou dceru. Samozrejme nenavadim, ale Tvoje telo vi nejlip... Pokud je to, jak pises, podle me ok. Kdyby na to jeste nebyla doba, myslim, ze by jsi chut urcite nemela.