Ahoj holky ve 3. měsíci v srpnu jsem musela na RCUI jednalo se o zamlklé těhotenství a ted to nějak nechce jít . Užívam Baby pro plan Calibrum a kys.listovou a stále se nedaří . Dá se užívat ještě něco? A za jak dlouho se Vám to podařilo?
Já jsem byla na revizi v červenci, pak jsme si dali měsíc přestávku než jsme se začali zase snažit. Ale stále nic... Piju kontryhelový čaj, užívám Femibion a chtěla bych začít cvičit podle Mojžíšové.
my jsme se 3měsíce po revizi znovu začli snažit o mimčo a povedlo se po 4 měsících (užívala jsem taky listovku a pak jsem najela na calibrum babyplan. Zkus se ještě podívat na kontryhelový čaj, jinak si myslím, že s vitamínama to stačí 😉
Je to zatím chvilička, neboj, příjde to. Já jsem otěhotněla první měsíc, kterej jsem to neřešila...takže pět měsíců po porodu.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Já myslím že po zamlklém těhu je tělo tak nadopované hormony, že nic není nutné...teda aspoň to mi řeklo v květnu několik Dr. (neměla jsem teda přímo zamlklé těhotenství, miminko se v gest. váčku vůbec nezačalo vyvíjet)...Na revizi jsem byla myslím 28.května a dneska jsem 14+3 🙂 A známá, co byla na revizi den po mě, už je dokonce v 19tt 🙂