Po jak dlouhé době se s přítelem můžeme pokusit zase o miminko když jdu v pondělí na vyčištění??? Bohužel je miminko bez srdeční akce.......
Na to Ti nedokáže odpovědět přesně žádná z nás je to toiž ruzné žena od ženy tělo od těla . Zaleží na tvém stavu Také na stadiu gravidity . Pokud se jedná o zamlklý potrat v prvním trimu tak s největší pravděpodobností podstoupíš kyretáž dělohy tzn, vyčištění děložní dutiny pod narkozou. Pokud miminko musíš porodit tak pak jsou opatření jako po běžném porodu. 6 nedělí a pak je to jen na přírodě..
Nicméně po kyretáži je je dobré dodržet 6 nedělí nejen aby si odpočinulo tělo, ale především psychika.
Ta je nejdůležitější. Po operaci přichází krvacení v různé inzenzitě a i když je slabé nebo skoro vůbec je dobré 6 n dodržet. Aby jsi nedostala nějaký zánět, infekci do dělohy nebo pochvy .Některé ženy jsou nedočkavé a ,,hupsout" na počínání hned není to bezpečné, děloha je unavená , slabá a hrozí další potraty
. Ale netvrdím že se v těhlech případech nepodařilo dítě donosit.
Všeobecně pokud je vše ,,ok" a nenastala nějaká koplikace při kyretáži, nebo po tak dr doporučují aspoň 3 cykly někdy 6.. Ale to záleží jen a jen na tvé anamnéze.
Nebuď smutná určitě bude dobře .
Ale to vše Ti vysvětlí doktor...
Držím palce F.
nám řekli, že doporučují počkat 3m-6m, já čekala 3ms a pak jsme to zkoušeli znovu, zadařilo se po dalších 4měsících a podruhé to dopadlo už dobře.
Lékaři doporučují různě. Ale já se po MA setkala s tím, že mi tři lékaři řekli, že stačí počkat na první MS. Není třeba čekat. Ono po vyčištění to jde nějak rychle, samo. Nám se zadařilo na první pokus. Po 2MS, s tím, že po 1MS jsme to v době ovulace vůbec nezkusili. Po druhé revizi se zadařilo opět na poprvé. Hned po první MS.
Doporučuji počkat minimálně 3 měsíce od první ms. Může se sice hned znovu zadařit, ale tělo by mělo mít šanci dočerpat ztracenou energii. Sice spoustě holek to vyšlo otěhotnět a donosit třeba hned po, ale třeba já otěhotněla 2 cykly po 1. MS a opět to bylo zamlklé těhotenství a myslím, že tělo prostě ještě nebylo připravené... Teď, potřetí, jsme čekali ještě na výsledky nějakých testů a otěhotněla jsem po půl roce od revize a zatím je vše v pořádku.
No nam se povedlo od revize za 14dni... ani jsme se nesnazili, nic.. proste mimi k nam moc chtelo..
A psychika.. ja tohle vse zavrela odchodem z nemocnice. Rikala jsem si, ze to priroda proste vyresila, nez mit nemocne dite..
nam se povedlo hned v sestinedeli po spontalnim potratu v 10 tt a naslednem cisteni..v nemocnici mi doporucili 3 mesice, doktor po druhe menstruaci..telo si poradilo samo a byla jsem v tom ani nevim jak 🙂
záleží to hodně i na histologii
Ahoj holky a muzu se zeptat za jak dlouho vam prisla MS?,dekuji
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Někdo na to vlítne po první MS, někomu ani první MS nedojde, DR. doporučují 3 měsíce, setkala jsem se i s názorem čekat půl roku...a vyšlo to po 2. MS, třetí už nepřišla...Nedělej si z toho velkou hlavu, až se budeš cítit, tak na to vlítněte...