Jak dlouho jste krvácely a špinily po revizi dělohy?

anicka1211
20. únor 2016

Ahoj děvčata, podělte se, jak dlouho jste po revizi krvácely? Jsem 4 dny po revizi po druhém zamlklém potratu a tentokrát po revizi skoro už ani nešpiním. Poprvé jsem měla velké bolesti a krvácela jsem asi týden a pak špinila do hněda asi taky týden a byla i na pohotovosti s velkýma bolestma. Po této revizi jsem krvácela asi dva dny a ted dva dny jen velmi slabě špiním. Bolesti jsem měla jen první dva dny a z toho ten první den nejvíc, teď už se cítím překvapivě velmi rychle zotavená. Je to normální? Může se krvácení ještě objevit a bolesti?
Jak jste to měly vy?

alpinka1
20. únor 2016

@anicka1211 Ahoj, mrzí mě to ☹ Já jsem byla na revizi čtyřikrát a pokaždé to krvácení a špinění bylo jinak. Po prvním ZT jsem krvácela jen ten den výkonu a pak už nic, musela jsem na dočištění ještě na jednu revizi, po té jsem lehce krvácela asi tři dny a pak už jen pár dní špinila. Po druhém ZT jsem krvácela sice lehce ale asi 14 dní a strašili mě zase dočištěním, nakonec ale nebylo třeba. Teď jsem po třetím ZT, 9 dní po revizi a také se cítím v pohodě, nic mě nebolí. nekrvácela jsem vůbec, jen celou dobu špiním. Ale je pravda že první dvě ZT byly ve 13. tt, takže na revizi celkem pozdě a teď to bylo už v 9. tt. Takže z vlastní zkušenosti bych řekla, že je to pokaždé jinak, tak se neboj 😉

soyevita
21. únor 2016

@anicka1211 Ahoj Aničko,já jsem po revizi krvácela 3dny a pak týden špinila.První 2dny jsem měla velké bolesti.Pak už to bylo ok a 5 den jsem šla do práce.Za 14dní jsem zase krvácela 3dny.Myslela jsem,že už přišla menstruace a za dalších 10dní pak opravdu přišla.Pila jsem čistící čaj-jeřáb ptačí,žebříček,kontryhel a další 2bylinky a za 2měsíce jsem znovu otěhotněla.Držím pěstičky,ať jsi brzy v pořádku.

dashii
21. únor 2016

@anicka1211 Ahoj, ja byla na revizi pred 10 dny. Byla jsem ve 12.tt. Par dnu po revizi jsem mela silene bolesti, krece, ale vydrzela jsem to, k tomu jsem trochu krvacela, tak to bylo 3 dny a od te doby trochu spinim a bolesti nastesti odeznely. Je to opravdu individualni. Drzim palce, at je brzo vse ok.

tverunkat
21. únor 2016

Krvavela jsem pri obou revizich cca 7 dnu..

tverunkat
21. únor 2016

@tverunkat jinak po 3 potratech mi bylo zjisteno septum delohy,operace probehla v dubnu a v listopadu jsme byli tehotni..nyni jsem 16 tt..preji mnoho zdravi..

luciferkaklaris
21. únor 2016

@anicka1211 Ahoj, mrzí mě, co jsi prožila. Já prodělala revizi v říjnu 2015. Hned po zákroku jsem si řekla o něco na bolest a za 4 hodiny šla domů. Krvácela, no spíš špinila jsem asi 3 dny a břicho mě od té doby už nebolelo, jen při nějaké námaze asi těch 6 neděl. Držím pěsti, ať se brzy zotavíš a přijdeš do jiného stavu 🙂 Já jsem otěhotněla hned po 1. MS po revizi a dnes začínám 16tt.

klaraslavickova
24. dub 2016

jsemd va dny po zakrotku a krvacela jsem jen par hodin po a ted jen spiním

lachtanice86
26. dub 2016

krvácela jsem 3 dny a další 4 jsem špinila, ted jsem týden po revizi a dnes zatím nic

jezz13
9. čer 2016

Ahoj, na revizi jsem byla v úterý, krvácela jsem asi 2 h po zákroku a pak už nic, ani jsem nešpinil, včera taky ne. Před chvíli jsem najednou začala lehce krvácet. Může to být tím, že jsem po zákroku dostala nějaký lék na snížení krvácení a ted by účinky odezněly? Měl jste to někdo podobně?

biedronca
9. zář 2018

Holky, je normální, ze dnes vice jak 3 tydny stridave bud krvacim nebo spinim porad? Za celou dobu jsem byla "cista" jen 2 az 3 dny,doktor rikal na kontrole tyden po revizi, ze je vše ok.
Ale pořád spinim,krvacim...