Ahoj děvčata, podělte se, jak dlouho jste po revizi krvácely? Jsem 4 dny po revizi po druhém zamlklém potratu a tentokrát po revizi skoro už ani nešpiním. Poprvé jsem měla velké bolesti a krvácela jsem asi týden a pak špinila do hněda asi taky týden a byla i na pohotovosti s velkýma bolestma. Po této revizi jsem krvácela asi dva dny a ted dva dny jen velmi slabě špiním. Bolesti jsem měla jen první dva dny a z toho ten první den nejvíc, teď už se cítím překvapivě velmi rychle zotavená. Je to normální? Může se krvácení ještě objevit a bolesti?
Jak jste to měly vy?
@anicka1211 Ahoj Aničko,já jsem po revizi krvácela 3dny a pak týden špinila.První 2dny jsem měla velké bolesti.Pak už to bylo ok a 5 den jsem šla do práce.Za 14dní jsem zase krvácela 3dny.Myslela jsem,že už přišla menstruace a za dalších 10dní pak opravdu přišla.Pila jsem čistící čaj-jeřáb ptačí,žebříček,kontryhel a další 2bylinky a za 2měsíce jsem znovu otěhotněla.Držím pěstičky,ať jsi brzy v pořádku.
@anicka1211 Ahoj, ja byla na revizi pred 10 dny. Byla jsem ve 12.tt. Par dnu po revizi jsem mela silene bolesti, krece, ale vydrzela jsem to, k tomu jsem trochu krvacela, tak to bylo 3 dny a od te doby trochu spinim a bolesti nastesti odeznely. Je to opravdu individualni. Drzim palce, at je brzo vse ok.
Krvavela jsem pri obou revizich cca 7 dnu..
@anicka1211 Ahoj, mrzí mě, co jsi prožila. Já prodělala revizi v říjnu 2015. Hned po zákroku jsem si řekla o něco na bolest a za 4 hodiny šla domů. Krvácela, no spíš špinila jsem asi 3 dny a břicho mě od té doby už nebolelo, jen při nějaké námaze asi těch 6 neděl. Držím pěsti, ať se brzy zotavíš a přijdeš do jiného stavu 🙂 Já jsem otěhotněla hned po 1. MS po revizi a dnes začínám 16tt.
jsemd va dny po zakrotku a krvacela jsem jen par hodin po a ted jen spiním
krvácela jsem 3 dny a další 4 jsem špinila, ted jsem týden po revizi a dnes zatím nic
Ahoj, na revizi jsem byla v úterý, krvácela jsem asi 2 h po zákroku a pak už nic, ani jsem nešpinil, včera taky ne. Před chvíli jsem najednou začala lehce krvácet. Může to být tím, že jsem po zákroku dostala nějaký lék na snížení krvácení a ted by účinky odezněly? Měl jste to někdo podobně?
Holky, je normální, ze dnes vice jak 3 tydny stridave bud krvacim nebo spinim porad? Za celou dobu jsem byla "cista" jen 2 az 3 dny,doktor rikal na kontrole tyden po revizi, ze je vše ok.
Ale pořád spinim,krvacim...
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@anicka1211 Ahoj, mrzí mě to ☹ Já jsem byla na revizi čtyřikrát a pokaždé to krvácení a špinění bylo jinak. Po prvním ZT jsem krvácela jen ten den výkonu a pak už nic, musela jsem na dočištění ještě na jednu revizi, po té jsem lehce krvácela asi tři dny a pak už jen pár dní špinila. Po druhém ZT jsem krvácela sice lehce ale asi 14 dní a strašili mě zase dočištěním, nakonec ale nebylo třeba. Teď jsem po třetím ZT, 9 dní po revizi a také se cítím v pohodě, nic mě nebolí. nekrvácela jsem vůbec, jen celou dobu špiním. Ale je pravda že první dvě ZT byly ve 13. tt, takže na revizi celkem pozdě a teď to bylo už v 9. tt. Takže z vlastní zkušenosti bych řekla, že je to pokaždé jinak, tak se neboj 😉