Jak dlouho budu doma po přerušení těhotenství v 17. tt?

5. lis 2024

Bohužel nám dnes řekli, že má miminko Downův syndrom. Rozhodli jsem se pro přerušení těhotenství. Jsem v 17 tt, jak dlouho pak budu moct ještě zůstat doma něž budu muset jít do práce?
Mám fyzicky náročné zaměstnání.

lemamama
5. lis 2024

Dokud nebudeš práce schopná. A to i z toho hlediska co se týká psychiky, pokud máš normálního lékaře, pochopí to a normlane se uvidí podle.tvwho stavu.

tulipdona
5. lis 2024

Můžeš byt na neschopence, či na neplacenem volnu.

Mrkni sem🥹

https://ditevsrdci.cz/cz/porod-mrtveho-miminka

lencaa11
5. lis 2024

Klidně tak dlouho jak bude potřeba není kam spěchat 🥺🥺

andelka
5. lis 2024

Ja jsem byla doma na nemocenské celé šestinedělí. Po kontrole mě Dr pustil do práce. Pracovala jsem tehdy v prádelně.

autor
5. lis 2024

@lemamama
@lencaa11
@tulipdona
@andelka děkuji, holky, zítra si jdu domluvit nástup do nemocnice.

andelka
5. lis 2024

Myslím na tebe. Já rodila už mrtvé,v 19 TT. Ty první dny a týdny byly fakt těžké. Ale čas pomůže.

tulipdona
5. lis 2024

Chci i jenom říct, aby ses nebala říct o pomoc. Bude to těžké, nemusíš na to být sama. 🍀

autor
5. lis 2024

@andelka
@tulipdona děkuji, docela se toho konce bojím. Snad to půjde rychle.
Jak dlouho jste byly v nemocnici?

andelka
6. lis 2024

Přišla jsem ráno, dělali odběry, testy, a v 9 mi dali tabletu na vyvolání. Do 15h se nedělo nic,tak dali druhou a pak se to rozjelo. V 16h jsem si nechala dát injekci od bolesti, nemá smysl se trápit. Pak praskla voda a jeli jsme na sál. Nakonec nešla placenta,tak mi v narkóze udělali revizi. Na pokoj mě přivezli večer a druhý den dopoledne po vizite pustili. Ještě jsme vyřizovali papíry kvůli vydání pozůstatků plodu a cca kolem poledne jeli domů. Po 14 dnech byla kontrola na gynde a potom po 6 týdnech. Automaticky mi dali nadstandardní pokoj a manžel byl celou dobu se mnou.

autor
6. lis 2024

@andelka děkuji snad budu mít také pokoj jen pro sebe

lenkalubina
7. lis 2024

@andelka měla jsem to stejně..