Bohužel nám dnes řekli, že má miminko Downův syndrom. Rozhodli jsem se pro přerušení těhotenství. Jsem v 17 tt, jak dlouho pak budu moct ještě zůstat doma něž budu muset jít do práce?
Mám fyzicky náročné zaměstnání.
Můžeš byt na neschopence, či na neplacenem volnu.
Mrkni sem🥹
Klidně tak dlouho jak bude potřeba není kam spěchat 🥺🥺
Ja jsem byla doma na nemocenské celé šestinedělí. Po kontrole mě Dr pustil do práce. Pracovala jsem tehdy v prádelně.
Myslím na tebe. Já rodila už mrtvé,v 19 TT. Ty první dny a týdny byly fakt těžké. Ale čas pomůže.
Chci i jenom říct, aby ses nebala říct o pomoc. Bude to těžké, nemusíš na to být sama. 🍀
Přišla jsem ráno, dělali odběry, testy, a v 9 mi dali tabletu na vyvolání. Do 15h se nedělo nic,tak dali druhou a pak se to rozjelo. V 16h jsem si nechala dát injekci od bolesti, nemá smysl se trápit. Pak praskla voda a jeli jsme na sál. Nakonec nešla placenta,tak mi v narkóze udělali revizi. Na pokoj mě přivezli večer a druhý den dopoledne po vizite pustili. Ještě jsme vyřizovali papíry kvůli vydání pozůstatků plodu a cca kolem poledne jeli domů. Po 14 dnech byla kontrola na gynde a potom po 6 týdnech. Automaticky mi dali nadstandardní pokoj a manžel byl celou dobu se mnou.
@andelka děkuji snad budu mít také pokoj jen pro sebe
@andelka měla jsem to stejně..
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Dokud nebudeš práce schopná. A to i z toho hlediska co se týká psychiky, pokud máš normálního lékaře, pochopí to a normlane se uvidí podle.tvwho stavu.