Asi potřebuju nějakou radu nebo zkušenost.
Jsem po revizi, snažili jsme se o prcka opravdu dlouho (v řádech X let, má to své zdravotní problémy). Podle toho co jsem se bavila s drahou polovičkou, bojím se, že celkově intimnosti a další věci nebudou úplně stejný jako předtím, nebo alespoň ze začátku ne. Nevím ani nakolik se bude chtít snažit o další pokus, jelikož mi řekl, že se bojí že to dopadne stejně. Hodně nás to oba zlomilo. Je mi jasný, že pokud se to znovu povede, tak budeme mít strach aby se to neopakovalo a taky nevím kolik pokusů bychom psychicky zvládli, kdyby se to opakovalo znovu.
Za jak dlouho se povedlo najít dvě čárky po revizi (těm co si tím musely taky projít)? Jak jste to zvládali vy a vaše polovička? Bylo něco jinak co se týče intimností?
Nám se po revizi zadařilo po třičtvrtě roce…
Snažili jsme necelých 5 let. První těhotenství bohužel skončilo v 8tt. Po revizi se zadařilo za 3 měsíce neplánovaně, jelikož jsme vzhledem k mému zdr stavu měli počkat půl roku. Teď mi tu běhá téměř 4 letá dcerka a k ní mám ještě 5 měsíčního syna 😊
Snažili jsme se hned po šestinedělí a hned se zadařilo, vše šťastně dopadlo, i když jsem se taky bála kdečeho.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Dodrzeli jsme sestinedeli a hned se povedlo ☺️ Problem nebyl ,vedeli jsme ,ze nak pomuze naopak jenom dalsi tehotenstvi☺️ Ten strach tam , sle pak byl ☺️ Bala jsem se kazdeho pichnuti,bolesti atd..ale pak uz to 2x dopadlo dobre☺️