Zdravím,je pravda,že ve věku 40let hradí interupci pojišťovna,když má žena více než dvě děti? A jedná se o klasickou revizi nebo možnost i chemického ukončení?
Děkuji za zkušenosti.
Není, k hrazenému upt musí být vážná zdravotní indikace, většinou to je onemocnění matky, při kterem by ji tehotenstvi ohrožovalo na životě.
A osobně bych cekala, že žena 40+ už ví, jak se proti nechtěnému početí chránit.
Nikdy jsem o ničem podobném neslyšela. 40+ a dvě děti, mi osobně přijdou spíš argumenty proti potratu.
Nedávno někde kolem mne profrčela diskuse, že gynekolog nabídl potrat ženě po čtyřicítce. Ale ona miminko chtěla. Takže, beru si z toho akorát to, že když už jsem ,, stará" se zvýšeným rizikem, mám si dát pozor, jestli gynekolog vypisuje těhotenskou průkazku nebo něco jiného.
Věková indikace , upt zdarma.
@barmil tyhle poznámky u každé otázky ohledně neplánovaného těhotenství, já nevím, ze si nemůžete pomoct. Já mám třeba malou narozenou přes kondom i prášek po. Jak se mám chránit moc dobře vím, přesto dítě mám. Prostě náhoda je blbec a žádná antikoncepce není 100% jistota. Jistota je jen nemít sex. Podívejte se někdy na příbalové letáky u všech antikoncepčích prostředků, to že někdo otěhotní aniž by to plánoval, ještě neznamená, že je to idiot, co se neumí chránit, ale třeba to může být to jedno procento.
Ano, taky mi to tak moje gyndařka říkala.... Dokonce že prý proplácí i to podvázání vaječníků, po čtyřicítce. Ale podrobnosti nevím, nešla jsem do toho (zatím)...
Ano, po 40.je přerušení na pojišťovnu, genetická indikace.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
To slysim poprvé, pokud je to UPT, tak si jí platíš sama.