Dobré ráno
Je to těžké, ale jsem se rozhodla jít na interrupci. Jelikož moje lékařka nebyla ochotna mě dát blíží informace. Teď tomu nerozumím. Jsem v 9tt. A jak jsem četla b internetu, už není možnost udělat miniinterrupci. Ale já nechápu co je ten rozdíl. Interrupce se koná s jiným způsobem než miniinterrupci? Jsou tam věci rizika?
Miniinterrupce je šetrnější, jednodušší, je asi jen do 8. týdne. Myslím že se při ní zárodek jen vycucne jehlou (trubičkou), tak dopodrobna ten rozdíl nevím.
Ja jen doufam, ze te k tomu vedou hodne zavazne duvody... 10. tyden uz je hodne pozdni. Preju, at nikdy nelitujes rozhodnuti. (bez ironie, odsudku).
Jaké jsou důvody to je snad jedno ne? Je to každého vlastní rozhodnutí a nikdo nemá právo do toho mluvit. Osobní názory je každého věc, kterou by si měl nechat pro sebe.
Miniinterrupce se provádí odsátím a interrupce kyretáží. Nějaký extra zásadní rozdíl v tom není. Oboje by se mělo provádět v analgosedaci nebo v krátkodobé anestezii s krátkodobou hospitalizací (většinou pár hodin po zákroku). Rekonvalescence je u obou stejná.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@vysopro kamarádka byla na interrupci v 6tt v 10tt ale jen na těch tabletkach samotnou mě to překvapilo, ze tak pozdě a stačilo 3x prášky a kontroly ultrazvukem. Klasická interrupce je pod narkozou většinou jednodenní zákrok ráno tam vecer domu když nejsou žádné obtíže. Jen si myslím ze by gynekolog měl pacientku posla se zadankou nebo průvodní zprávou na pracoviště kde se to bude dělat. Aspoň u nás to tak funguje a tam rozhodnout jaká interrupce bude