Ahojte, mate niektora rovnaky problem, ze opakovane potracate 3 a viac krat?ake vysetrenia ste absolvovali?tiez vam lekari povedali, ze treba skusat a raz sa to podari?
ano to poznam, okrem toho si daj vysetrit genetiku, hematologiu, reprodukcnu imunologiu
@poka no to jo, ale to mi asi tady u nás neudělají, takže si myslím, že CAR a tam si to snad pohlídají a vyšetří všechno sami ☹ já už jsem tady z naší nemocnice zoufalá.. A ty jsi tohle všechno podstoupila? přišli na příčinu, řeší se to? Jak dlouho to všechno trvalo? já nechci čekat půl roku na další snažení, a zároveň se nechci snažit zbytečně, když se mimi zase neudrží..
Navíc teda mám doma 2letou holčičku a tam to bylo bez problému, za 4 měsíce snažení jsem otěhotněla.. teď už je to 10.měsíc..
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
ahojky, já to mám za sebou zatím 3x a vydupala jsem si, aby něco někdo začal dělat, takže teď za pár dní cytolka, za měsíc mě čeká štítná žláza, a pokud teda bude cytolka ok, tak asi pojedeme do CARu do Brna, protože obyč.doktoři to neřeší, říkaj pořád dokola, že se to prostě stává. Bohužel ☹