Ahoj,
myslíte, že existuje nějaká bylina, cvičení nebo jiná metoda, která by dokázala ukončit nechtěné těhotenství?
To je určitě dobrá rada. Já bych chtěla ale zjistit, co ale zkrátka může pomoct nebo mohlo pomoct kdysi, když si třeba ani o interrupci říct nešlo (v Polsku to prý nejde ani dnes?).
Možná, že na začátku těhotenství to tak nebezpečné ani není. A k potratu by snad mělo dojít, když to opravdu nechceš a snažíš se!?
@monca_pokorna v tomhle ti nikdo s trochou inteligence snad poradit nemuze, je to nebezpecne a celosvetove na tohle spousta zen umira. Treba prave v polsku je umrtnost s nechtenym tehotenstvim daleko vyssi nez v jinych civilizovanejsich zemich, ale i tam se da na cernem trhu sehnat potratova pilulka.
Dej si par facek a svihej k doktorovi.
@monca_pokorna Když nebyly legální potraty, existovaly baby andělíčkářky, které to dělaly pomocí odvaru z pelyňku černobýlu a drátu. Ty ženy zhusta umíraly nebo v lepším případě nemohly mít děti už nikdy. Vážně chceš tohle zkoušet??? Jinak v zemích, kde není potrat legální ani dnes, čile bují potratová turistika.
když TO opravdu nechceš, tak se musíš postarat předem, abys neotěhotněla..žádné bylinky, tahání těžkých věcí, horké koupele nefungují, natož cvičení..
Moc se omlouvám, že to takhle napíšu, ale nedá mi to...Než roztáhnete nohy, myslete...
@monca_pokorna nejlepši cvičení bude si jít příště místo sexu zaběhat. Třeba Vám čerstvý vzduch rozproudí mozek.
Ano, potratová pilulka, da se sehnat normalne v lekarne a bez receptu
je mi zle z takovehohle človeka.. bud si díte nech nebo to řeš s doktorem ne že ho sama zabiješ nejakým cvikem..sobče..!!!! a hlavně když díte nechci chráním se!!
Existuje lékař. Vše ostatní je hazard s vašim zdravím. Ale pokud jste dost odvážná na to mít sex bez ochrany měla by jste být schopná to řešit jako dospělá ženská přes lékaře. Příšte buďte tak hodná a používejte ochranu...
Tady na foru vetsina lidi bojuje spis s opacnym problemem, tak je snaha o potrat trochu citlive tema. Bezpecne babske rady typu horka vana, cervene vino fakt nezabiraji, zdravy plod jen tak "nevyklepete". A ty ostatni jsou nebezpecne, takze zbyva opravdu jen lekar.
A mmch. i kdyby se vam podarilo spontanne potratit, pravdepodobne pak stejne skoncite u lekare na revizi delohy.
Kedysi existovali babky-anjelickarky - pouzivali bylinky a droty. Ich metody boli dost pochybne - vela zien zomrelo, mnohe uz nikdy nemohli mat deti. V Polsku funguju nelegalne interupcie alebo zeny praktizuju potratovu turistiku.
Ak chces potratit, je to tvoje rozhodnutie, len ta prosim, urob to bezpecnym sposobom a vyhladaj lekara. Moze ti dat len potratovu tabletku alebo pokial si uplne na zaciatku, spravi miniinterupciu. Babske rady ako horuci kupel, cervene vino, sex nefunguju - pokial je plod zdravy, tak lahko nepotratis sama od seba a skor riskujes, ze plod to prezije a narodi sa postihnute dieta.
Chod k lekarovi, nikto ti hlavu neotrhne, ze chces ist na potrat. Druhykrat si prosim davaj väcsi pozor, interrupcia tiez nie je bez rizika.
jedna známá, samoživitelka, nechtěně otěhotněla počtvrté a taky dělala, co mohla, tahala dříví v lese, skákala a kdesicosi, ale miminka se "nezbavila"...
@monca_pokorna nechápu jednu věc, to si vážně myslíte že na veřejném fóru vám někdo poradí jak na nelegální potrat??? Jste padlá na hlavu? V 21. stolení, kdy příjdete k dr, nikdo se na nic neptá a z nemocnice jdete za pár hodin domů nechápu. Jděte k doktorovi, jestli se nechcete zabít. Přijde mi to že si možná trochu děláte legraci a zkoušíte, kdo se chytí, tenhle dotaz snad nemůžete myslet vážně.
@monca_pokorna ty si z akej planéty prišla? "A potratu by melo dojit, kdyz se opravdu snažíš"... väčšiu blbosť som nepočula🙂
@konik_mischel
@novynka
@bubinko1506
@jezz13
@bajana
Holky, tato diskuze je stará, úvodní příspěvek z 12/2015 😉 Zakladatelka si to už dávno vyřešila (pokud vůbec ten dotaz byl kdy myšlen vážně, a ne jako troll)
@ninive211 vidíš, toho jsem si vůbec nevšimla, poslední příspěvky byly nové... nojo, ten zrak už není co bejval 😉
@bubinko1506 Díky za překlad mého příspěvku do slovenčiny 😕 😀
@ninive211 tak to uz urcite vyriesila alebo sa len niekto nudil pocas vianocnych prazdnin 🙂
@jamia necitala som ostatne prispevky, len uvodny od zakladatelky - väcsina prispevkov k takejto teme je totiz dost nenavistna a odsudzujuca. ale som rada, ze sa nasiel este niekto dalsi, co chcel poradit a nemoralizovat 🙂
@bubinko1506 V pohodě, je mi to jasné, jen mě to pobavilo 😉
tak to nevím, ale v dnešní době bych spíš věřila doktorům.
Zakladatelka je teda husťajda 🙂. Pobavila jsem se. Pokud ten dotaz myslela vazne, je to ovsem spise k placi.
Ikdyz je toto stara konverzace, neda se mi k ni nevyjadrit.
Souhlasim, ze v takovem pripade, je vzdy namiste zajit k lekari.
S cim vsak nesouhlasim je s ponizovanim a predpokladanim jak k nechtenemu tehotenstvi doslo! Jde videt, ze zadna z vas jste nikdy nebyla v tezke situaci, kdyz jste nevedela co mate delat a treba jste se do te situace nedostaly svou vlastni vinnou....
Co kdyby byla znasilnena? Nebo v situaci, kde nikoho nema, je vystrasena a to posledni co potrebuje slyset jak a co mela udelat, na rady takoveho typu je pozde ne!!!
Co kdyz pouzili kondom a ten selhal a pote pouzili nouzvou antikoncepcni pilulku a ta take selhala? Ne kazdy hned musi byt nezodpovedny, nekdy je to jen jedna nestastna nahoda za druhou!!!!! Preji hezky den a mene kritizovani!
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Zajdi si s tim k lekari, temihle pokusy si muzes pekne ublizit a k potratu nemusi dojit, jen k poskozeni plodu. U lekare muzes dostat potratovou pilulku nebo podstoupit miniinterrupci nebo interrupci.