Holky,dejte mi některá náděj,že se to jednou podaří. Tak můj problém je,že jsem měla dvakrát po sobě mimoděložní těhotenství. Jednou přirozeně a teď po inseminaci. Mám už jen jeden vejcovod a teď mi museli vzít i růžek dělohy kde to bylo uloženo. Tak teď se modlím že do třetice to bude v pořádku.
Co sem cetla statistiky tak tam je pravdepodobnost mimodelozniho pokud uz nekdy byl.Ja ho mela dvakrat po sobe.Do tretice doufam,ze bude vse v poradku.Od ledna jdeme zase na to.Ten kolobeh je sileny ale stoji za to.Tobe taky drzim palecky at mas brzy // a je to tam kde to ma byt 🙂
Já prodělala jedno mimoděložní těhotenství. Jeden vejcovod mi museli vzít. Asi 2 měsíce na to jsem otěhotněla, ale miminku přestalo bít srdíčko ve 3 měsících. Teď jsem těhotná ve 37 tt, tak holky nezoufejte, určitě se vše podaří!!! 😉
Prave proto sem tu ten prispevek dala...taky potrebuji nadeji,ze jednou to vyjde 🙂 Vsem co se to povedlo gratuluji a nam snazilkam drzim palecky 🙂 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Taky jsem mela mimodelozni, vejcovody mi ale zustaly oba, resilo se to injekci metotrexatu. No a ted se zaciname snazit znovu a ja se bojim, ze se to bude opakovat, kdyz mi ten vejcovod, v kterem to mimodelozni bylo, vlastne cely zustal. Nevim, co poradit, sama v sobe s temi cernymi myslenkami o zivote bez deti dost bojuju. Cetla jsem tu ale na konikovi kdysi, ze rodice si nedelaji miminka, ale ze si miminka vybiraji sve rodice samy. Ze musis verit, ze k Tobe prijde. Opravdu z celeho srdce Ti preji, at si Te nejaky maly broucek brzo najde 🙂