Dvě mimoděložní těhotenství, dejte mi naději

bohunka87
30. srp 2015

Holky,dejte mi některá náděj,že se to jednou podaří. Tak můj problém je,že jsem měla dvakrát po sobě mimoděložní těhotenství. Jednou přirozeně a teď po inseminaci. Mám už jen jeden vejcovod a teď mi museli vzít i růžek dělohy kde to bylo uloženo. Tak teď se modlím že do třetice to bude v pořádku.

lulu_8
30. srp 2015

Taky jsem mela mimodelozni, vejcovody mi ale zustaly oba, resilo se to injekci metotrexatu. No a ted se zaciname snazit znovu a ja se bojim, ze se to bude opakovat, kdyz mi ten vejcovod, v kterem to mimodelozni bylo, vlastne cely zustal. Nevim, co poradit, sama v sobe s temi cernymi myslenkami o zivote bez deti dost bojuju. Cetla jsem tu ale na konikovi kdysi, ze rodice si nedelaji miminka, ale ze si miminka vybiraji sve rodice samy. Ze musis verit, ze k Tobe prijde. Opravdu z celeho srdce Ti preji, at si Te nejaky maly broucek brzo najde 🙂

bohunka87
autor
30. srp 2015

Co sem cetla statistiky tak tam je pravdepodobnost mimodelozniho pokud uz nekdy byl.Ja ho mela dvakrat po sobe.Do tretice doufam,ze bude vse v poradku.Od ledna jdeme zase na to.Ten kolobeh je sileny ale stoji za to.Tobe taky drzim palecky at mas brzy // a je to tam kde to ma byt 🙂

diniki
31. srp 2015

Já prodělala jedno mimoděložní těhotenství. Jeden vejcovod mi museli vzít. Asi 2 měsíce na to jsem otěhotněla, ale miminku přestalo bít srdíčko ve 3 měsících. Teď jsem těhotná ve 37 tt, tak holky nezoufejte, určitě se vše podaří!!! 😉

lulu_8
1. zář 2015

@diniki dik za prispevek. Prave takove mi davaji nadeji, ze to jednou bude ok 🙂

bohunka87
autor
1. zář 2015

Prave proto sem tu ten prispevek dala...taky potrebuji nadeji,ze jednou to vyjde 🙂 Vsem co se to povedlo gratuluji a nam snazilkam drzim palecky 🙂 🙂