Ahojky , byla sem na revizi dělohy první menstruace Pruska přesně 7tydnu po , říkali že druhá už má přijít normálně mívala sem cyklus 29 dní......teď je to 32dni a pořád nic, těhotná podle testu nejsem ( dělala sem si ty citlivější a zkoumala i pod lampičku už asi blaznim ) chceme to zkoušet s partnerem už teď po druhé menstruaci i doktor to tak viděl za idealni ......ale ona pořád nikde ......( Muze na to mít vliv že sem měla střevní Potíže týden na záchodě tyden klid a pak se ozvaly znova a to už sem si vzala Endiaron a to zabralo.......ale když sem to říkala doktorce že mám ,, běhavku ,, a do toho čekám své dny tak ona jen je to vám nezávidím ( zasmály sme se obě, nic o tom že to může způsobit zpoždění neříkala)
Tak se chci jen zeptat máte některá podobnou zkušenost po Revizi že druhá menstruace nastoupila později???
@helena1033 Já jsem tenkrát po revizi měla druhou menstruaci až po 35 dnech.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@helena1033 ahoj ..já jsem dva měsíce po potratu.. začala jsem hned na srovnání MC užívat Gynex a obě MS přišli krásně přesně 28 DC.. Gynex už jsem vysadila a věřím, že cyklus bude opět díky jemu pravidelný..
Držím palce ať se Vám zadaří..