Druhá menstruace po revizi. Může nastoupit později?

helena1033
5. říj 2019

Ahojky , byla sem na revizi dělohy první menstruace Pruska přesně 7tydnu po , říkali že druhá už má přijít normálně mívala sem cyklus 29 dní......teď je to 32dni a pořád nic, těhotná podle testu nejsem ( dělala sem si ty citlivější a zkoumala i pod lampičku už asi blaznim ) chceme to zkoušet s partnerem už teď po druhé menstruaci i doktor to tak viděl za idealni ......ale ona pořád nikde ......( Muze na to mít vliv že sem měla střevní Potíže týden na záchodě tyden klid a pak se ozvaly znova a to už sem si vzala Endiaron a to zabralo.......ale když sem to říkala doktorce že mám ,, běhavku ,, a do toho čekám své dny tak ona jen je to vám nezávidím ( zasmály sme se obě, nic o tom že to může způsobit zpoždění neříkala)
Tak se chci jen zeptat máte některá podobnou zkušenost po Revizi že druhá menstruace nastoupila později???

adenka84
5. říj 2019

@helena1033 ahoj ..já jsem dva měsíce po potratu.. začala jsem hned na srovnání MC užívat Gynex a obě MS přišli krásně přesně 28 DC.. Gynex už jsem vysadila a věřím, že cyklus bude opět díky jemu pravidelný..
Držím palce ať se Vám zadaří..

martt
5. říj 2019

@helena1033 Já jsem tenkrát po revizi měla druhou menstruaci až po 35 dnech.