Ahoj, chtela bych znat nazor, nebo vase zkusenosti... minule utery mi dr z krve potvrdila tehotensvi, ale na utz nic videt nebylo a rikala ze je velmi ranne a pokud prijde menstruace potratim...menzes bohuzel den na to prisla, byla docela bolestiva a krev spis hneda az cerna...trvalo to do teto stredy, ale v patek se zas rozjela tentokrat krev dost svetla... k dr mam jit na kontrolu v utery, ale bojim se jestli je to normalni a nemela bych jit do nemocnice?!?... Nemuze to byt znamka mimodelozniho?! Nebo se jen deloha cisti?! Dekuji za nazory
Pokud se vám něco nezdá tak raději navštivte lékaře. Já jsem prodělala biochemicke těhotenství a menstruace trvala delší dobu a pak pokračovalo ještě spineni.....
Biochemicke??? to je jake?? ...a jak asi dlouho priblizne vam trvala? k dr. Jdu az v utery prave... me jen strasi ta dlouha doba a zmena barvy krve... ale jinak priznaky jako u ms bolest podbriska a akne...
Je to ze dojde k oplodnění ale vajíčko odchází s menstruaci. Moc přesně si to nepamatuji ale trvalo to dyl než běžná menstruace a pak tmavé spinění. klidně zavolejte lékaři a popisté co vám je a poradí.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Jeste chci dodat ze na konci ledna sem prodelala zamlkli potrat ve 14tt plod 12tt, takze jsem byla na revizi a menzes sama nedirazila, tyden pred tou krvi jsem byla na vyvolavcce...nemuze to byt taky tim?!