icon

Další otěhotnění po potratové pilulce. V pohodě nebo mohou být komlikace?

juliiiie
6. lis 2020

Ahojky holky 😊🙏 mám takový dotaz zda má některá z Vás zkušenost s dalším otehotnenim po potratove pilulce.
Zda šlo v pohodě, nebo mohou byt nějaké komplikace? A zda by doktor mohl nějaké pozdější problémy poznat při vyšetření? Mockrát děkuji za odpovědi a rady ❤️🙏

cinam
6. lis 2020

Ahoj, potratové pilulky jsem měla v červnu. Pak proběhla ještě jedna MS a pak jsem měla kontrolu nějak po šestinedělí, kde doktor říkal ať ještě jednu ms počkám. Ale pak se ukázalo, že už jsem tou dobou byla těhotná (velmi krátce, takže nemohl ještě nic vidět). Teď budu končit 14tt a zatím vše v pořádku 😊

nikishkaaaa
6. lis 2020

@juliiiie byla jsem na zavedení potratových pilulek (vaginalne) kvuli zamlklemu tehotenstvi v pulce srpna. Kontrola za 14 dni a po prvni menzes v poradku. Probehla jeste dalsi menzes a snazime se dal...

juliiiie
autor
8. lis 2020

@cinam tak super, to moc gratuluji 🍀 to šlo pak tedy rychle 😊

simonaph
9. lis 2020

@juliiiie mám. Pro zamlklé těhotenství jsem dostala tuto pilulku. Bohužel mi to rozhodilo strašně cyklus, kdy jsem dva měsíce v kuse na střídačku špinila. Ale hlídala jsem si bazální teplotu, takže na konci druhého měsíce od podání jsem znovu otěhotněla (těhotenství pak opět znovu nedopadlo, ale to nebylo kvůli pilulce, ale jiná příčina samozřejmě). Za další rok jsem v tu dobu už byla v třetím trimestru a dnes má ten malý pokládek téměř 2 roky. Komplikace mohou být, jako u všeho.

juliiiie
autor
11. lis 2020

@simonaph a muzu se tedy ještě prosím zeptat, ovulace každý cyklus probíhala i cyklus byl pravidelný ?? Nám se totiž už přes rok nedaří, ale ona jsme v poradku, doktor říkal, ze nevidí důvod proč by se to nemělo povest, tak hlavně i z toho důvodu se ptám jestli muže byt příčina ta potrat.pilulka? Zda by to doktor při vyšetření i tak poznal kdyby kvůli tomu bylo něco v nepořádku. ?

gracelyn
9. pro 2020

@cinam
Můžu se optat, jaká pilulka to byla? Já jsem teď týden po Cytotec, tak mě vše kolem zajímá. 😉
Díky moc!

cinam
9. pro 2020

@gracelyn já měla mispregnol, fakt děsný název 😳😁

nikishkaaaa
10. pro 2020

@gracelyn taky jsem měla mispregnol 🙂

juliiiie
autor
10. pro 2020

@gracelyn já taky mispregnol, ale ne vaginálne, ale podání normálně ústně