Ahoj holky, chtěla bych se zeptat na vaše zkušenosti.
29.4. jsem byla na ET 1 embrya. Test byl pozitivní. První UZ v Reprofitu v Olomouci byl 22.5. (5+6) a v děloze byl zatím gestační a žloudkový váček. Další týden jsem tam byla opět na UZ a názel stále stejny - plod ani srdíčko nebylo vidět (6+5). Objednaná na 11.6. na UZ. Jenže jsem to nevydržela a zašla si v úterý (7+6) ke své doktorce a UZ zase stejný. Dle velikosti těhotenství odpovídá 5+6. Vzala mi HCG a to je jen 3503. Proto jsem psala Macháčovi, zda má cenu v pondělí jezdit na kontrolu, když se jedná o zamlklé těhu. A že bych se se svou doktorkou hned domluvila na revizi. Chtěla bych to mít co nejdříve za sebou a hlavně už se nechci cpát hormonama. Napsal, že mám přijet a léky brát stále stejně (utrogestan 4-0-4 a prednison).
Chtěla bych se zeptat, zda je tady někdo, kdo má za sebou revizi a chodil na KO do Olomouce k Macháčovi? Nabídli vám provedení revize? Dělají to vůbec v Olomouci nebo jste musely do Brna?
Předem děkuji za vaše odpovědi.
@eliis Eli to mě mrzí, že to nakonec nedopadlo 😔 ☹ . No já osobně si myslím, že v RF v Brně tento zákrok dělají a tady v RF v Olomouci by tě asi Machač poslal do FN. Já jsem měla zamlklé těhu ještě ve Fertimedu a tam mi ten zákrok udělali. Za 3 měsíce jsem se mohla snažit znovu.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@eliis Ahoj,mrzí mně co se stalo.Revize v Olomouci vRF určitě nedělají,je to zákrok a na ten nejsou uzpusobení,jinak by ti to určitě udělali,ale v Brně.Tam dělají i zákroky při mimoděložním těhotenství po IVF.Vím že nějak spolupracují s fakultkou v Ol.ale nevím zda by to šlo u tohoto zákroku.Určitě se dá nějak domluvit.Hodně štěstí