Ahoj, ráda bych založila diskuzi s Vašimi zkušenostmi a názory. Podstoupila jsem minuly týden miniinterupci ve 13tt kvůli genetické vadě miminka….. Samozřejmě mám nějaké pokyny od doktorů, ale zajímaly by mě Vaše názory. Doporučují se vším počkat 1-2 týdny. Někdo 3-6 týdnů. Takže mě zajímá, po jaké době jste - poprvé zkusily (opatrný) sex, - začaly se sportem (běh), - vrátily se do
práce. Já se cítím dobře, nekrvácím, skoro nešpiním. Při větší námaze mě ale břicho začne trochu píchat. Také jsem měla po námaze ze začátku 2 dny bolest svalů. Berte to obecně, jen mě zajímají Vaše zkušenosti. O duševním stavu nemluvím, to bude určitě na dýl…… 😞. Díky moc. 🙂
Já dostala pokyny dodržovat sestinedeli. Do práce jsem šla driv, ale nedělala jsem fyzickou práci,
@priscilla90 do práce asi za tyden/dva, ale aktivity jako brusle, kolo, sex po šestinedělí..
Miniinterrupce je do 8.tydne.
Dodrzet sestinedeli.
Já jsem teda byla dál (19 TT), a sex byl poprvé po první ms. Do práce jsem šla po 6 týdnech. Větší fyzická námaha taky po šestinedělí a kontrole u Dr.
Hýčkala jsem se 6 neděl. Sex jsme měli jen s kondomem aby se předešlo infekci. Jinak jsem ale vše dělala podle toho jak se cítím. Snášela jsem vše celkem dobře. Ale snažila jsem se šetřit.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@priscilla90 6 neděli základ aby měla děloha a vše kolem čas na uzdraveni a připravit na miminko dobre podmínky a taky skrze zánět atd....v tom to směru jsem byla opravdu opatrná sport a zátěž též až po 6 neděli ...vše má čas duše potřebuje uzdravit a tělo je na tom stejne ...