Dobrý den,
Ve 35.týdnu těhotenství jsem měla abrupci placenty a miminko bohužel nepřežilo. Musel ihned ven akutním císařem, protože jsem hodně krvácela. Chci se zeptat, za jak dlouho po císaři jste otěhotněli s touto diagnózou? Mělo to být moje první miminko a vím, že čekání bude právě to nejhorší. Tak by mě zajímali zkušenosti maminek, které si prošli podobnou situací.
Moc děkuji.
@zzk47 zde je hodně žen které můžou poradit - https://facebook.com/groups/528823197789986/
@zzk47 Mrzí mě tvoje ztráta. Zkus nezaplácnout jedno dítě druhým, ale zpracovat si tu ztrátu, odtruchlit, je to moc důležité. Zažila jsem totéž ve 23., byl listopad, na jaře mi dal gynekolog požehnání otěhotnět, ale necítila jsem se ještě, pak jsem otěhotněla v létě na první dobrou, ale i tak bylo první výročí po ztrátě malého bolestivé.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj, já jsem měla abrupci v 33+5, take akutní císař, ale nakonec to dopadlo dobře. Takže jsem planovane otěhotněla po dvou letech. Ale překvapilo mě, že to nikdo už neřešil. Neměla jsem žádné rizikové faktory, takže to byla prostě smůla. Přeji, ať priste vše dobře dopadne😘