Jsem 7 mesicu po vysazeni HA, cykly mam sice rozhazene, ale neni to tak zle, naposled jsem to mela 4.11 a od te doby zadny naznak toho, ze bych to mela dostat. TT byl ale po 10 dnech zpozdeni negativni :( Vcera jsem byla u doktora, rekl mi, ze mam zvysenou sliznici, ze nic nevidi, ale ze to neznamena, ze tam jeste mimi nemuze ukazat. Pichnul mi vyvolavacku a ja doufam, ze mrcha neprijde a ze vyvolavacka pripadne tehotenstvi podpori a na dalsi kontrole uz bude prcek videt. Mela jste to nejaka z vas aspon podobne? Nechci si delat zbytecne nadeje ze by to vyslo, ale prosim prosim o par nazpru, abych vedela ze v tom nejsem sama 😇
Ahoj Petulo,držím pěsti,ale kdyby to náhodou nevyšlo,nevěš hlavu.Hormony a cyklus srovnáš třeba tinkturou z jeřábu ptačího, maliníku nebo i olejem z pupalky dvouleté. Taky není od věci uvolnit kostrč, příp. energeticky posílit podbřišek. Výborné je i cvičení podle Ludmily Mojžíšové. Je těch možností spousta, pokud jsi fyziologicky v pořádku😊👍
prý ten odběr stojí 200 někdo psal,tak to ani není takový svět a budeš mít jistotu hned. Držím palce, příroda je ošemetná a ovlaci můžeš mít klidně až na konci cyklu a pak z toho aspoň podle mě vznikají dva termíny, čekám druhé a ani u jednoho mi utz neukázal nijak velký rozdíl max 3 dny. ale já mám ms jak atomový hodiny 😀 Ale u hole co mají ms nepravidelnou si prostě ovulace může přijít mnohem dýl. Ono pokud jeden měsíc máš třeba 38 druhej 26 pak třeba i 52 tak těžko zjistíš zda jsi ovulaci neměla třeba až 27 den cyklu a ms by ti tím pádem přišla až 51 dc. 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj, v jednom cyklu jsem měla taky zpoždění víc jak týden, byla jsem si jistá že jsem těhotná.. ale negativní test, a ms dorazila. Další cyklus jsem jsem byla na běžné kontrole. Ptala jsem se dr, jestli je vše v pořádku pro otěhotnění. Měla jsem těsně před ms a tam právě se divila, že mám tu sliznici fakt hodně nízkou. A to už jsem byla těhotná, ale ještě to nebylo vidět. Tak teda nevím, jak je to s tou sliznicí..
Jinak já jsem otěhotněla po 7 měsících ani ne tak snažení, ale vysazení HA. Tak hlavně klídek, zkus na to tolik nemyslet 🙂