6tt bez srdeční akce, jak dlouho můžu čekat bez revize?

pavcik123
24. zář 2015

Ahojky, jsem tu nová.
Mám ošemetný dotaz ☹
poslední ms 11.7, podle hcg a utz potvrzené těhotenství.
9.9. kontrolní utz a žádný posun, pouze nějaké plodové vejce.
Zy dva dny KO a žadný posun, hcg nižší než by mělo být
Odmítla jsem revizi..
Už jsem si to prožila bez revize jednou, odešlo to po 4 týdnech od zjištění že přestalo ťukat srdíčko..
JAk dlouho můžu čekat? Piju maliník, mátu a jen mě bolí bříško.. mám teď týden dovolenou a chci ať je to za mnou ☹

pavcik123
autor
24. zář 2015

omlouvám se, čtu si zprávu, mám pouze gestační váček 30 mm

helen_h
24. zář 2015

Tak to jste vlastně 8 tt, počítá se to od termínu poslední MS.
A dr. Vám na to nic neřekl - za jak dlouho Vás chce vidět, pokud by neodešlo samo??

maudn
24. zář 2015

no ja cetla na internetu, ze nez si telo povsimne,ze neni vse jak ma, tak to můze trvat i dva mesice

pavcik123
autor
24. zář 2015

chce mě vidět zítra

pavcik123
autor
24. zář 2015

@helen_h nene v sobotu by to bylo 11 tt

pavcik123
autor
24. zář 2015

@helen_h zítra májm jít na utz..
už mám holčičku, pak sjem byla těhotná podruhé a přestalo ťukat srdíčko, odešlo to samo, bez revize.. chtěla jsme si to prožít v klidu.. bylo to přesně měsíc po zjištění nečinnosti srdíčka

loafeer
24. zář 2015

no, mně přijde, že 11tt už je docela velké na to, aby se to vyřešilo samo...spíš si myslím, že tu revizi budou chtít udělat...O(
U mně se to taky yřešilo samo a bez revize, ale byla jsem nejaky 7tt

pavcik123
autor
24. zář 2015

@loafeer ale od 6-7 tydne je to passe..

loafeer
24. zář 2015

@pavcik123 aha...no já pila hodně svařák, hodně se sprchovala horkou vodou a sportovala, abych to vyhnala ven....podařilo se mi to, revize byt nemusela a za dva mesice jsem byla znova tehotna:o) preju ti, at to mas podobně
Jinak pozor na ty bolesti bricha, dala bych tomu max týden, ale vic asi ne, kvuli riziku zánětu dělohy

pavcik123
autor
24. zář 2015

Já si to prožila jednou, ráno jsem krvácela maličko a večer dvě kontrakce a vyšlo to ze mě.. bylo to strašně rychlé.
Jinak moc děkuji, doufám že se zadaří brzo a vše bude v pořádku

zubejda2
24. zář 2015

Mám čerstvě za sebou zamlklé těhotenství v 11tt ☹ Doktorka chtěla revizi, ale v nemocnici chtěli počkat, jestli si s tím tělo neporadí samo, protože už jsem měla bolesti a slabě jsem krvácela. První část odešla sama, druhá po injekci. Snad už to bylo všechno.
Jinak jsem tady v diskuzi našla recepty na podpoření samovolného potratu. Nemám odzkoušeno, ale když budeš chtít, můžu ti je napsat.

pavcik123
autor
24. zář 2015

@zubejda2 budeš zlatá, děkuji...
brzo se uzdrav - na dušičce.. já tohle prožívám podruhé ☹

bajana
24. zář 2015

@pavcik123 u mna sa prislo na MA v 10+0tt, podla UTZ mal plod velkost len 6+4tt...vraj sa plod po odumreti zmensuje, ale aj tak myslim, ze nejake 3 tyzdne srdiecko nebilo, kym som zacala spinit. Od zaciatku spinenia som mala 1 den ok, 1 den nepravidelne bolesti a o 48h po zaciatku krvacania som potratila

bajana
24. zář 2015

Jo a dr. mi radila masirovat bod medzi palcom a ukazovakom na ruke...vraj to moze pomoct, mne ocividne pomohlo...a este som instinktivne vliezla do horucej vane, ulavilo to od bolesti a zintenzivnilo krvacanie

zubejda2
24. zář 2015

@pavcik123 Do litru vařící vody vhodit: 10 hřebíčků, 1 tyčku skořice, 1-2 plátky zázvoru. Povařit 15 minut a pít litr po celý den.
30g pelyněk černobýl, 30g sporýš lékařský, 20g rozmarýn. Uvařit čaj a pít 3 hrnky denně. Má být silně abortivní.
Já už to mám taky podruhé ☹ První byl ale hned na začátku 5-6tt. To bylo jen jako silnější MS. Ale tohle byla docela síla (fyzicky i emočně). Záleží na tom, jak je plod velký.
Hodně štěstí v neštěstí a dej vědět.

pavcik123
autor
25. zář 2015

díky moc holky 🙂 dám o sobě vědět 🙂