Ahoj, chci se zeptat.
Mela jsem pozitivni testy, pote i digital. Ale testy nesilily, tak jsem si nechala udelat HCG a bylo jen 20. Tyden po zmeskane MS prisla menstruace. Která byla dva dny velmi silna, nyni treti den skoro nic.
K dr jsem volala. Sestra rekla, ze se jen opozdila MS a odeslo to. (To samozrejme vim i bez ní), ale zarazilo me, ze me ani nepozvala na kontrolu. Jestli je vse ok.
Jiz pul roku jsem objednána na srpen, tak ze rekla ze se uvidime az v srpnu.
K otazce: nemusím tedy chodit na zadnou kontrolu, jestli se vse vycistilo? A je normalni MS mit jen dva, tri dny po biochemickém?
Dekuji za radu.
Po biochemku jsem ani k dr nevolala
Já byla na krvi, která vyšla pozitivně (920),jenže druhý den jsem začala silně krvácet. Pak měli týden dovolenou. Neřešila jsem to, pak tam jen zavolala. Ani mě vidět nechtěli.
Po biochemku se k dr nemusí....v tom stádiu jde opravdu o opožděnou menstruaci, tělo si s tím poradí v pohodě samo...když to řeknu blbě, je tam jen zvýšená sliznice, ale nic jiného, protože se ten zárodek nestihne ani pořádně zahnízdit.
Nebyla jsem, až po měsíci na planovanou preventivní
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Já měla biochemko nějak 5-6 tt. Dva dny silné krvácení i bolesti, třetí den už jen lehce. Já u dr.ani nebyla, protože zrovna měla dovolenou. Jen jsem po skončení ms udělala těhotenský test, jestli něco nezůstalo, test vyšel negativní, a dál jsem neřešila.