mám 3 dny po své první revizi a od té doby krvácím a bolí mě jen na jedné straně v podbřišku,ale dost,patří to k tomu, a jak dlouho jste krvácely? moc děkuju
já spíš jen špinila a jen tak dva, tři dny. Myslím, že to je u každé trochu jinak. Pokud bys krvácela hodně, tak zavolej dr. To máš nejjistější.
To jsi byla po těhotenství?
Já totiž byla dvakrát kvůli nadměrnému krvácení a polypům-podruhé cystě na vaječníku a krvácela jsem a taky mě bolel podbřišek, ale to jsem vlastně přišla s extrémním krvácením, takže tam se dalo čekat, že budu cca 4-5 dní ještě krvácet.
Ahoj, tak mě revizi dělali včera, to jsem teda krvácela dost a i břicho mě bolelo docela dost. Dneska jsem 2. den po revizi, a břicho mě jenom trošku pobolívá, a už téměř nekrvácím. Doktorka mi řekla, že můžu ještě několik dnů krvácet, ale intenzita by se měla snižovat, a kdybych začala krvácet víc, nebo mě nějak víc bolelo břicho, tak mám raději přijít na kontrolu do nemocnice.
Ahoj, já po revizi krvácela 2 dny, 3 den v poho a 4 den jsem začala znova a začalo mě bolet břicho,ani sednout jsem si nemohla, jak mě píchlo v podbřišku, takže jsem jela do nemocnice a tam udělali ultrazvuk a zjistili, že ještě mám něco v děloze.Takže jsem po 6 dnech šla opět na revizi. Prostě jestli máš pochybnosti, určitě si dojdi na gyn.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
já krvácela asi dva dny. pak spíš jen špinění-pár kapek. podbřišek mě bolel. ale já jen ležela a občas si vzala prášek. hodně odpočívej! když to bude trvat týden, jdi k lékaři. asi taky záleží na tom, jak dlouho jsi byla těhotná. a pak pij kontryhel. pomáhá obnovit děložní sliznici.
držim palce, at to příště vyjde!