Ahoj Holky, nevím co přesně chci slyšet, možná chci vědět že v tom nejsem sama a že mám nějakou naději že jednou zažiju tu krásnou bolest při porodu a jednou budu maminka nejakyho zlobivýho uzlíčku.
Pred 3 a 4 lety jsem o miminko prisla zamlklým těhotenstvím. Minulý týden jsem zjistila, že jsem opět těhotná. Bohužel mi v pondělí odebrali vejcovod s mimoděložním těhotestvím. Máte někdo takovou zkušenost? Jaká je šance, že budu mít zase mimoděložní těhotenství v druhém vejcovodu? ☹ otěhotněli jste pak normálně?
Mám strach a nevím jestli tohle zvládnu znova. ☹
@lussinka88 mrzi mne ze sis to musela zazit. jestli te to povzbudi, tak ja mam detatko z sesteho tehotenstvi. predtim 1 mimodelozni a 4 ZT. sice nakonec mame holcicku z IVF, ale i po mimodeloznim jsem otehotnela spontanne. drzim palce.
@ferdice díky moc za podporu holky!! přeju Vám i sobě co nejméně takových zkušeností (pokud možno žádné takové)
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj, je mi moc líto, čím sis prošla ☹ Já měla nejdřív mimoděložní, potom potrat v 16t. Teď máme zdravého kluka 🙂
Po mimoděložním jsem tedy už dvakrát otěhotněla, pokaždé napoprvé, takže toho se vůbec bát nemusíš. Šance se snižuje prý pouze o nějakých 15%. Držím moc pěsti, ať se z toho co nejdřív vyhrabeš a příště bude určitě vše v pořádku!!
Mně hodně pomohly holky v této diskuzi https://www.modrykonik.cz/diskuse/nevzdavame-to...
Tak tam kdyžtak mrkni, všechny tam zažily něco podobného a není nad to pokecat s někým takovým...