Ahoj, potrebuju podporu nebo spis názor . Jsem 15 dnů po potratu , vše odešlo samo ult hned po potratu + teď ve ve středu kontrolní ult a vše v pořádku , hcg už z krve zjištěno ze je na 0. Chtěla bych na to jít hned . Názor ? Dekuju
Bez revize lze hned
Mi se to povedlo 🙂 Jedna stará Dr. sice pindala, ale tenkrát se mě zastala i sestřička, že bez revize to není problém.
@pro89 mě můj gynekolog řekl že když to bylo v 7tydnu tak třeba ani čekat nemusím .Když se mi to ale stalo poprvé ještě před synem tak v nemocnici říkali 3 měsíce až pul roku nejdéle ,byla jsem ale po revizi a to i když se mi to stalo po synovi .Dle mého záleží jak se na to taky citiš psychicky .Protože já prostě psychicky hned nemohla musela jsem se nejdříve stím srovnat ☺️
Pred chvilkou mi volali , ze hcg není úplně na 0 ale hodnota je 2,3 a proto sekce um ti jevilo jako negativní . Mam počkat až bude úplná 0?
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ja su 4 tydny po revizi. Jen cekam na 1.ms a idu na to. Po potratu bez revoze bych na to asi vlitla hned kdyby lekar urcil ze je vse v poradku