Ahoj holky, chci se zeptat, jestli se někomu stalo, že ve 21tt vám doktorka řekla že to bude holka a ve 28tt mi můj doktor řekl, že to je kluk😂 jsem z toho celá hotová a nevím co si Teda mám myslet🤔
Děkuji všem😊
@karolina226 kamarádce ještě týden před porodem potvrdili doktoři kluka. Po porodu slyšela gratulaci ke zdravé, krásné holčičce. Misto Dominika je Dominička. Po její zkusenosti jsem vše kupovala neutrální🤣.
@tasimia také už nakupuji neutrální, protože člověk nikdy neví 😂
Jak se řika,100% jistota je až po porodu🤣🤣😅
@karolina226 me řekli na scrennu druhým .. je blbě otočený … ale vypadá to spis na kluka … protože byl někde problém a bylo co nemělo byt .. tak jsme šli po měsíci znovu na druhy screening a už to byla jasná holka 😂
@karolina226 stává se to docela často. Jistota je až porod
@karolina226 ano ve 21 tt holka a ve 25 tt kluk a narodil se kluk 😀
jeste se to nikdy nikomu nestalo
@karolina226 nám se tohle stalo v 25tt. Nejdřív to měl být kluk a máme holku
U nás to bylo opačně a dřív, když to opravdu není jisté.. Ve 12tt kluk, v 16tt holčička a to už se nezměnilo. Jinak tedy v mém okolí neznám případy, že by se doktoři pletli.
Nám celou dobu tvrdili holku, ve 30. týdnu změna na kluka, rodila jsem 33.týden a byl to kluk. Tak tak jsme stihli vyměnit oblečení a vymyslet jméno 😁
Mě řekli dvakrát holčičku a byly to dvě dcerky,takže podobnou zkušenost neznám,ani v okolí jsem od nikoho neslyšela,že se spletli. Ale možné to asi bude, podle toho,co tu čtu.
@karolina226 řekli mi u obou kluky a jsou to kluci 😁 ale my byli i na 4D ultrazvuku a opravdu to kolikrát nebylo možné to přehlédnout 😄
@karolina226 Ahoj, já mám podobnou zkušenost 😁.. V 16+6 tt má dr. řekla, že to bude holčička a já samou radostí objednala na holčičku oblečení cca za 900. Druhý den v Podolí jedna dr., že to vypadá na holku a doktor, že vidí pindíka ukázal mi monitor, já v šoku co s tím oblečením na cestě? 🙈... Ale tohle pokud by měl být pindík, chlapeček by byl chudinka s tou "nevelikostí, .. Za týden kontrola.. Doktorka v Podolí, že vidí styd. pysky.. Doktor vedle ní odsouhlasil a pak mi pohnul utz na břiše a říká.. No a teď vidím varlata.. O 3 týdny později ve 20+6 tt opět u mé dr. potvrzená holčička, na fotce je krásně pipinka. Dvě stehýnka a kávové zrno... Ještě se na UTZ vyčůrala, tak bylo vidět, jak jdou "bublinky" (ty jsou i vidět na té fotce, takové perličky) a žádná močová trubice vidět nebyla. 😊
@karolina226 zjistila jsem ze neutrální neexistuje😂tzn nakupujes na kluka nemodrý oblečení 😂 když furt nebyla hvězda dobře natočena .. nevydržela jsem a pokoupila jsem total neutrál.. Chvalila jsme se kamosce s prvním nákupem a ta jeeee tak kluk to bude 😂😂😂jinak jsem zvolila strategii ze k modrýmu bodynu to zachrání růžový leginky případně 😂ale naopak to nefunguje …
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
tak mojí kamarádce prve zase řekli kluka a pak holku a druhá kamarádka šla rodit kluka a nakonec z toho byly holka 😀